Η Mεσσηνιακή ομάδα κρούσης του Σαμαρά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Η Mεσσηνιακή ομάδα κρούσης του Σαμαρά

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Αντώνης Σαμαράς προχώρησε χθες στις πρώτες θεσμικές αποφάσεις του ως νέος Πρωθυπουργός της χώρας, προκειμένου να… προσδιορίσει τους κεντρικούς πυλώνες της λειτουργίας του Μεγάρου Μαξίμου, εκεί όπου θα χτυπά δυνατά η καρδιά της κυβέρνησής του.
Μετά λοιπόν από την επιλογή του Τάκη Μπαλτάκου για το πλέον νευραλγικό αξίωμα, αυτό του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης, ο Αντώνης Σαμαράς ξεκίνησε τη στελέχωση του πρωθυπουργικού γραφείου στο Μέγαρο Μαξίμου, με στενούς συνεργάτες του από τη Συγγρού, οι οποίοι και θα αποτελέσουν την ομάδα κρούσης για το μέλλον.
Πιο συγκεκριμένα, στο Μέγαρο Μαξίμου θα βρεθούν ο Κώστας Μπούρας ως διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου και ο Γιώργος Μουρούτης ως διευθυντής του Γραφείου Τύπου, καθώς και οι Γιάννης Μουρμούρας, Θόδωρος Δραβίλας, Διονύσης Καραχάλιος, Δημήτρης Πτωχός, καθώς και ο Δημήτρης Τσομώκος, εφόσον δεν αξιοποιηθεί σε κυβερνητικό πόστο.
Δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά θα βρίσκονται ακόμη ο Δημήτρης Σταμάτης, πιθανότατα ως υπουργός Επικρατείας, καθώς και οι Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιάννης Μιχελάκης, δηλαδή η ομάδα νίκης των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages