Καθυστερεί ο αυτοκινητόδρομος και πάει τώρα για Αύγουστο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Καθυστερεί ο αυτοκινητόδρομος και πάει τώρα για Αύγουστο

Επιμένουμε γιατί αγγίζει την κοροιδία. Από Απρίλιο πήγαμε, Μάιο, μετά αρχές Ιουνη, τέλος, τώρα αρχές Ιουλίου. Για το κομμάτι του αυτοκινητοδρομου εντός Μεσσηνίας που είναι πανέτοιμο και έβαλαν συρματοπλέγματα στις εισόδους εξόδους ακριβώς γιατί έμπαιναν όλοι. Γύρευε τώρα τι θέλει ο εργολάβοςκαι το πάει από βδομάδα σε βδομάδα το τμήμα Αλλαγή- Ασπρόχωμα. Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα, ο κ. Καρνέσης Ιωάννης, Διευθυντής του Υπουργείου Υποδομών, στο Δήμο, ο οποίος μετείχε σε σύσκεψη με αντικέιμενο την επίλυση προβλημάτων που δημιουργούνται από την κατασκευή του Εθνικού δρόμου και σε συζήτηση με δημότες, με στόχο την επίλυση των αιτημάτων τους.
Οι συσκέψεις αυτές, πραγματοποιούνται κατά τακτά χρονικά διαστήματα, με στόχο τη συναίνεση και τη συνεργασία για την ομαλή εξέλιξη και ολοκλήρωση του μεγάλου έργου, του Εθνικού δρόμου και του Περιφερειακού δρόμου της Καλαμάτας.
Τελικά, ανακοινώθηκε ότι ο αυτοκινητόδρομος από την Αλλαγή μέχρι τη Θουρία έχει ολοκληρωθεί, και τώρα γίνεται έλεγχος και θα παραδοθεί τις πρώτες μέρες του Ιουλίου. Προς το τέλος Ιουλίου θα παραδοθεί και ο κλάδος προς Μεσσήνη. Τότε υπολογίζεται να δοθεί , έτσι τουλάχιστον έχει ανακοινωθεί από την κατασκευαστρια του Μπόμπολα και το τμήμα παραδείσια – Αλλαγή με την παραπλευρη οδο στην υπό κατασκευή γέφυρα στην Τσακώνα. Μας βλέπω για Σεπτέμβρη στο συγκεκριμένο κομμάτι.
Δίδονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη Γέφυρα Νέδοντα, που αποτελεί το βασικό έργο του Περιφερειακού Δακτυλίου και βρίσκεται σε καλή εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages