Νέες πολεοδομήσεις Καλαμάτας- Υπογεια τα δικτυα ΔΕΗ στο ιστορικό κέντρο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Νέες πολεοδομήσεις Καλαμάτας- Υπογεια τα δικτυα ΔΕΗ στο ιστορικό κέντρο

Στην Τρίπολη μετέβη ο Δήμαρχος, όπου είχε μακρά συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη, ενόψει και των ενδεχομένων μεταβολών στα θέματα διαχείρισης του ΕΣΠΑ.
Ακολούθως, ο Δήμαρχος είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Τρίπολη κ. Γιάννη Σμυρνιώτη, όπου και αποφασίσθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ του ΦΟΔΣΑ να πραγματοποιηθεί αντί της Παρασκευής 29/6, την Τετάρτη 4/7, επειδή πολλά Δημοτικά Συμβούλια δεν είχαν εκλέξει εκπρόσωπους.
Προείσπραξη για τις νέες πολεοδομήσεις-Δημόσια διαβούλευση
Η Δημοτική αρχή προχωρά σε δημόσια διαβούλευση, για τη διαδικασία προείσπραξης με τους ιδιοκτήτες των περιοχών που εντάχθηκαν στο πρώτο πακέτο πολεοδόμησης (Ανατολική Παραλία, βόρεια της οδού Κρήτης μέχρι τη Λακωνικής, Πλακωτά, Δυτική συνοικία).
Συγκεκριμένα, θα γίνει ενημερωτική εκδήλωση, την Τετάρτη 27/6, και ώρα 8.00 το βράδυ στην αίθουσα Αλέξανδρος Κουμουνδούρος, όπου θα συμμετάσχουν ιδιοκτήτες, με σκοπό την καλύτερη ενημέρωσή τους, για τη διαδικασία της προείσπραξης.
Έλεγχος Ποιότητας Θαλάσσιου νερού
Ρυθμίζεται η διαδικασία αναθεώρησης του δικτύου παρακολούθησης της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης, μέσω προσθήκης ή αφαίρεσης ακτών.
Δικαιώματα χρήσης νερού
Δίδεται στη δημοσιότητα έγγραφο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το οποίο αφορά στα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλλονται, σύμφωνα με την ΚΥΑ οικ. 150559/11 (ΦΕΚ 1440 Β/16-06-2011), για τη διαδικασία, τους όρους και τις προϋποθέσεις, χορήγησης αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages