Η μεγαλύτερη προσφορά της δημοτικής αρχής είναι η Περιμετρική και ο Περιφερειακός - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Η μεγαλύτερη προσφορά της δημοτικής αρχής είναι η Περιμετρική και ο Περιφερειακός

ΣΑΝ την μεγαλύτερη προσφορά της δημοτικής αρχής για τους κατοίκους της Καλαμάτας χαρακτήρισε ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας την κατασκευή της Περιμετρικής και του Περιφερειακού. Μιλώντας χθες στους δημοσιογράφους, είπε ότι «κλείδωσε» η προέκταση από τον κόμβο Λέικων προς την Μάνη, ενώ αναμένεται η απάντηση, η οποία μάλλον θα είναι θετική, για την ασφαλτόστρωση από τον «Μορέα», των διακοσίων μέτρων που θα συνδέσουν την περιμετρική με τον Περιφερειακό. Η ολοκλήρωση των έργων θα δώσει κυκλοφοριακή ανάσα στην πόλη, ενώ πρόκειται να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για να διευκολυνθεί η κίνηση στον κόμβο Λέικων. Ενώ για το συγκοινωνιακό, οι οριστικές μελέτες θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση των έργων και τις συνθήκες που θα δημιουργηθούν.
ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Θετική είναι η κατεύθυνση σχετικά με την αμφίδρομη κίνηση στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, από την οδό Αριστομένους μέχρι την οδό Φαρών. Για την εκπόνηση σχετικής μελέτης γίνονται μετρήσεις και ο μελετητής πρόκειται να παραδώσει τις προτάσεις του εντός του Αυγούστου. Τα σοβαρότερα ζητήματα είναι η διάβαση στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Αριστοδήμου, η σήμανση και η στροφή στην Ακρίτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages