ΑΘΩΟΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΑΘΩΟΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ

Από δύο επιπλέον περιπτώσεις υπεξαίρεσης και πλαστογραφίας απαλλάχτηκε, λόγω παραγραφής επειδή ήταν πλημελληματικής μορφής ή επειδή δεν αποδείχτηκε η κατηγορία, πρώην διευθυντής της Εμπορικής Τράπεζας Φιλιατρών ο οποίος έχει καταδικασθεί για υπεξαίρεση, απάτη και πλαστογραφία. Ο συγκεκριμένος έχει καταδικασθεί τελεσίδικα σε 15 χρόνια κάθειρξης, για 125 υπεξαιρέσεις και 72 πλαστογραφίες και έχει εκτίσει την ποινή του. Το ποσό που υπεξαιρέθηκε από την Εμπορική Φιλιατρών ανέρχεται περίπου σε 4.600.000 ευρώ, σύμφωνα με την τράπεζα και σε 3,2 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο πρώην διευθυντή. Ωστόσο, σύμφωνα με το νομικό τμήμα της τράπεζας, η συνολική ζημιά που υπέστη το πιστωτικό ίδρυμα είναι αστρονομική και ξεπερνά τα 17 εκατομμύρια ευρώ.
Πάντως, χθες στην απολογία του για αυτές τις δύο περιπτώσεις ο κατηγορούμενος είπε πως από την πρώτη στιγμή ομολόγησε τις πράξεις του και δεν είχε κανένα λόγο να κρύψει κάποια. Αρνήθηκε ότι έχει υπεξαιρέσει τα συγκεκριμένα χρηματικά ποσά και, μάλιστα, ανέφερε ότι κατά την αρχική υπόθεση κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση, για να σπεύσουν να δηλώσουν στην τράπεζα ότι είχαν εξαπατηθεί και να ζητήσουν αποζημίωση. Συμπλήρωσε δε ότι 1,5-2 εκατομμύρια ευρώ από τα συνολικά που πήραν κάποιοι από την τράπεζα ως αποζημιώσεις, δεν υπεξαιρέθηκαν ποτέ.
Με πληροφορίες από το Θάρρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages