Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟ 44Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟ 44Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


Το 44ο Διεθνές Ράλι Αυτοκινήτου ΦΙΛΜΠΑ ξεκίνησε στην Τριφυλία με σημείο εκκίνησης το Καλονερό σε μια ιστορική συνάντηση για το διεθνές ράλι Αντίκα που διεξάγεται με την υποστήριξη ανθρώπων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην περιοχή μας καθώς για πρώτη φορά θα διανύσει απόστάσεις εντός της Τριφυλίας.
Η εκκίνηση των οδηγών και συνοδηγών έγινε το πρωί της Παρασκευής από την παραλιακή περιοχή του Καλονερού όπου θα υπάρξουν στάσεις στις περιοχές της τριφυλιακής γης, με κατάληξη την κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας όπου ξεκινά το Σάββατο το πρωί η επόμενη διαδρομή για τους συμμετέχοντες. Η ομορφιά του ράλι αντίκα συνδέεται με την αγάπη για το αυτοκίνητο, την φυσική ομορφιά και αξιοθέατα κάθε περιοχής και αποτελεί μια διεθνή τουριστική διαδρομή. Στη συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Κατσίεβλας στο ξενοδοχείο Messinia Mare ευχαρίστησε το πρόεδρο της ΦΙΛΜΠΑ καθώς η διαδρομή των παλαιών αυτοκινήτων αποτελεί από μόνο του ένα γοητευτικό γεγονός κατανοώντας το πάθος των ανθρώπων που ασχολούνται με την συντήρηση και διατήρηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη δραστηριότητα που συνδυάζεται άρρηκτα με το πνεύμα της δράσης τουριστικής προβολής της περιοχής μας. Επίσης έγινε αναφορά στην σημασία τέτοιων δράσεων σε επίπεδο Δήμου καθώς υποσχέθηκε ότι οι τοπικοί φορείς θα είναι αρωγοί σε τέτοιου είδους συνεργασία ώστε να μείνει ένα εξαίρετο άτομα στους επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής.
ΚΡΙΤΗΡΙΟ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ -ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος των Φίλων μηχανοκίνητων ιστορικών αυτοκινήτων κ. Δημήτρης Βερναδάκης ευχαρίστησε τους φορείς για την φιλοξενία με συνεργασία που θα επεκταθεί στο μέλλον καθώς όλοι έδωσαν το παρών στην εκκίνηση της διαδρομής στο Καλονερό, αποτελώντας ένα αγώνα με το κριτήριο της ακρίβειας και όχι της ταχύτητας υπό την αρωγή της διεθνούς ομοσπονδίας ενώ παρών είναι Γερμανός παρατηρητής προς τα κεντρικά γραφεία της ομοσπονδίας στις Βρυξέλλες". Συμμετέχουν οχήματα άνω των 30 ετών με πιστοποιητικό αυθεντικότητας ως ταυτότητας διεθνούς κύρους ενώ μετέχουν οχήματα ηλικίας 95 ετών καθώς η διαχρονικότητα είναι αυτή που γεμίζει τους αθλητές. Τα μηνύματα που έλαβαν από τους ξένους επισκέπτες ήταν πολύ ικανοποιητικά με την βοήθεια του καιρού ενώ απονομή θα γίνει στην παραλία της Κυπαρισσίας το βράδυ της Κυριακής. 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages