ΔΥΝΑΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΥΝΑΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Την Κυριακή στις 24/8/2015 πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση του συλλόγου κι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην πλατεία πλατάνου στην Ανω Πόλη μπροστά στην είσοδο του Κάστρου. Το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από τις εκλογές κατά αλφαβητικα αποτελείται από τους:
ΓΚΙΟΥΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ του Θεοδώρου, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Θεοδώρου, ΜΠΕΝΑΡΔΟ ΓΕΩΡΓΙΟ του Διονυσίου, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του Κωνσταντίνου, ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ του Παναγιώτη, ΧΗΝΑΡΗ ΜΑΡΙΑ του Περικλή και ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Ιωάννη.
Την ελεγκτική επιτροπή κατά αλφαβητική σειρά αποτέλεσαν οι: ΒΛΑΧΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Κωνσταντίνου, ΚΙΖΗΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Δημητρίου, και ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Προκοπίου.
Την Κυριακή 30/8/2015 το νέο Δ.Σ. συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ με αρμοδιότητα τα θέματα του συλλόγου στην Αθήνα: ΜΠΕΝΑΡΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ με αρμοδιοτητα αναπληρωση προεδρου: ΓΚΙΟΥΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΧΗΝΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΕΛΗ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ & ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.
Η Ανω Πόλη της Κυπαρισσίας εξελίσσεται σε ένα από τα πιο επισκέψιμα σημεία του Δήμου Τριφυλίας κι αυτό αποτέλεσε τη βάση της πρώτης συζήτησης του νέου Δ.Σ. Έγινε ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν την αρμονική συμβίωση των μόνιμων κατοίκων της Ανω Πόλης με το κύμα των επισκεπτών που την τιμά με την προτίμηση του. Στόχος του νέου Δ.Σ. είναι να απεργαστεί νέους τρόπους επικοινωνίας με όλα τα μέλη του συλλόγου και τους κατοίκους της Ανω Πόλης, προκειμένου παράλληλα και συμπληρωματικά με την προσπάθεια ανάδειξης κι αναβίωσης της να βελτιωθεί και η καθημερινότητα σε αυτήν. Να συναντηθεί με το Δήμαρχο Τριφυλίας και την Πρόεδρο της δημοτικής Κοινότητας Κυπαρισσίας, να ζητήσει συνεργασία και να τους διαβεβαιώσει  για την πρόθεση του να συνδράμει με όποιο τρόπο μπορεί στην αντιμετώπιση των γενικότερων δυσκολιών με τις οποίες έρχεται καθημερινά ο Δήμος.
Το νέο ΔΣ του συλλόγου για την Προστασία κι Αναβίωση της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας καλεί τα μέλη τους κατοίκους και τους φίλους της Άνω Πόλης, στο πλαίσιο του εθελοντισμού, να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages