ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΤΟ ΜΕΜΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΤΟ ΜΕΜΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΑΠΑΝΩΤΑ χτυπήματα με κλοπές σημειώθηκαν σύμφωνα με τους κατοίκους την Κυριακή και Δευτέρα ξημερώματα στο Μεμί Κυπαρισσίας από σπείρα που λυμαίνεται την περιοχή..όπως εκτιμούν οι οικογένειες που διαμένουν στο συνοικισμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες που καταγράφηκαν από την Αστυνομία άγνωστοι δράστες, εισήλθαν  σε οικία ηλικιωμένων στο Μεμί παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα την ώρα που πήγαν να ξεκουραστούν αλλά ο θόρυβος αναστάτωσε το ζευγάρι των ηλικιωμένων με αποτέλεσμα οι διαρρήκτες να ενημερώσουν τις αρχές και να φύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Κυπαρισσίας Οι διαρρήκτες πάντως δεν απομακρύνθηκαν αρκετά αφού λίγες ώρες αργότερα σημειώθηκε νέο περιστατικό
Αυτή την φορά πρωί Δευτέρας που μάλλον είχαν εξετάσει καλά τον χώρο που περιβάλλει οικία οι διαρρήκτες εκμεταλλευόμενοι την απουσία της ηλικιωμένης ιδιοκτήτριας, κατάφεραν να ανοίξουν  την κεντρική πόρτα της οικίας αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή αναστατώνοντας τα δωμάτια. Τα περιστατικά ερευνώνται από την Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages