ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ-ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ-ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ...

ΕΝΑΣ δυτικός φιλόσοφος έλεγε στοχαστικά ότι «οι πολιτικοί κοιτούν τις επόμενες εκλογές, οι ηγέτες τις επόμενες γενιές»Είχε δίκιο αλλά στην Ελλάδα που δίδαξε δημοκρατία με πολιτισμό ορισμένοι αποξηραμένοι Μαυρογιαλούροι πολιτικάντηδες δεν ασχολούνται καν με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όπως διαπιστώσαμε ότι σε κείμενα υποψήφιων βουλευτών της Μεσσηνίας απουσιάζουν οι αναφορές για θέματα που αφορούν το Νομό μας αναλίσκοντας τα άρθρα τους σε κομματικές καθαρά ή πολιτικές τοποθετήσεις με ελάχιστες εξαιρέσεις κι εδώ δυστυχώς.
Απουσιάζουν οι αναφορές για το δρόμο Καλονερό-Τσακώνα, τον Ριζόμυλος-Κορώνη, τον δρόμο Φιλιατρά-Γαργαλιάνοι, οι προτάσεις για τουριστική ανάπτυξη της Μεσσηνίας, οι θέσεις για την καταπολέμηση ανεργίας των νέων μας, οι απόψεις για την αποβιομηχάνιση του νομού μας και τα λουκέτα σε επιχειρήσεις με χαμένες θέσεις εργασίας. Προφανώς σε κάποιες περιοδείες όπως μας δήλωναν αναγνώστες μας όταν ρωτήθηκα σε αστικά κέντρα και χωριά για τοπικά προβλήματα που απασχολούν τους ψηφοφόρους, δεν ήξεραν τι να απαντήσουν ή το απέφευγαν.
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ
Διάβαζα ένα κείμενο φίλου αναγνώστη μας απόδημου Μεσσήνιου που σε λίγες γραμμές αποτυπώνει την ουσία :"Εξακολουθώ να νιώθω ότι δεν ζω σε ευρωπαϊκή χώρα σε σχέση με φίλους μου στην Ευρώπη. Εξακολουθώ να βλέπω παιδιά που δεν μπορούν να εκφράσουν την προσωπικότητα τους μέσα από το όραμά τους, την σκεψη τους, την διαφορετικότητά τους, την επικοινωνία τους.... Εξακολουθώ να βλέπω τα όνειρα των νέων να περιορίζονται σε μια τηλεμαχία.
Εξακολουθώ να αισθάνομαι ότι στην Ελλάδα η ελεύθερη βούληση και η αγάπη δεν μετρούν για τους πολιτικούς Μαυρογιαλουρους. Εξακολουθώ να διαβάζω ότι φέτος συνεχίζονται οι αυτοκτονίες. Εξακολουθώ να παρακολουθώ πόλεις και χωριά να περιμένουν την ελπίδα που χάνεται. 
Εξακολουθώ παρόλα αυτά να παραμένω άνθρωπος. Να χαμογελώ, να αγκαλιάζω, να συζητώ, να ερωτεύομαι, να δακρύζω για το άγγιγμα της αγάπης, να περιμένω το φως της ημέρας να φέρει άλλο αέρα. Εξακολουθώ να πιστεύω στη νέα γενιά. Να φέρει ότι μας αξίζει. Γιατί το μέλλον ανήκει στη γενιά που θα αλλάξει την χώρα. Αυτή η γενιά τώρα μεγαλώνει. Κι όταν έρθει η ώρα θα γίνει το μέλλον της. Ο καλύτερος λοιπόν τρόπος για να φτιάξεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις" . Συμφωνούμε απόλυτα. Αφήστε τους νέους να φέρουν την επόμενη ειρηνική επανάσταση. Διώξτε τους Μαυρογιαλούρους της πολιτικής όπου κι αν βρίσκονται γιατί την επόμενη ημέρα των εκλογών δεν θα σας επισκεφθούν ξανά. Γιατί τελικά το μέλλον ανήκει σε όσους ονειρεύονται και όχι σε εκείνους που θέλουν με τα παχιά τους λόγια να φέρουν την Ελλάδα της δεκαετίας του 60. Γιατί τότε θα έχουμε διαπράξει μεγάλο λάθος...
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages