ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ Η ΣΟΥΠΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗΝ Ν.Δ. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ Η ΣΟΥΠΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗΝ Ν.Δ.


ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Η ΝΤΟΡΑ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ!
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες στο εσωτερικό της...
 Νέας Δημοκρατίας με τον Απόστολο Τζιτζικώστα σε επίπεδο εντυπώσεων να έχει πάρει ήδη κεφάλι όποιες και αν είναι οι εξελίξεις, επειδή εμφανίζεται ως η μόνη "αυτόφωτη" υποψηφιότητα την οποία δεν θέλουν οι βαρόνοι του κόμματος της ΝΔ.
Αυτή η εξέλιξη είναι εξαιρετικά θετική για το νεαρό πολιτικό από την Μακεδονία που φαίνεται να διαμορφώνει μια ισχυρή πλειοψηφία στα κομματικά στελέχη μεσαίου και χαμηλού βεληνεκούς που βλέπουν ότι όλοι οι υποψήφιοι και ειδικά ο Β. Μεϊμαράκης"πατρονάρονται" από τους βαρόνους της ΝΔ.
Ήδη στους ψηφοφόρους της ΝΔ η υποψηφιότητα του Τζιτζικώστα συζητιέται περισσότερο από όλους τους άλλους υποψηφίους παρ'ότι ο Μεϊμαράκης έχει στο πλευρό του τα ισχυρότερα στελέχη που όμως δεν φτάνουν, όπως δεν έφταναν και στη Ντόρα Μπακογιάννη στην εσωκομματική της μάχη απέναντι στον Σαμαρά.
Ο Μεϊμαράκης πράγματι είναι το φαβορί εάν αποφασίσει να είναι υποψήφιος αλλά κρατήστε το πολύ πιθανό ενδεχόμενο μεγάλων εκπλήξεων από τους Νεοδημοκράτες που θέλουν μια διαφορετική λύση από την... πεπατημένη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages