ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΤΗΝ εμπιστοσύνη τους στους πολιτικούς που δεν ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα και τον μόχθο των αγροτών επισημαίνουν οι πωλητές αγροτικών ειδών στις λαικές αγορές της Τριφυλίας καθώς η άγρια φορολογία θα σημάνει λιγότερα εισοδήματα και εγκατάλειψη των καλλιεργειών.
Στην Λαική αγορά παραγωγών Κυπαρισσίας ο ηλικιωμένος παραγωγός κ. Γιώργος μας λέει ότι περνούν δύσκολα καθώς "όλα είναι ανεξέλεγκτα βαδίζοντας όλοι προς το άγνωστο με σκληρά μέτρα για τους κατ επάγγελμα αγρότες δεν θα μπορούν να πληρώσουν ούτε την ασφάλειά τους καθώς ο τζίρος είναι χαμηλός". Υπενθυμίζει ότι οι πολιτικοί ξέχασαν τα περήφανα γηρατειά, χωρίς πρόβλεψη για τους αγρότες που έμειναν στο τόπο μας κάνοντας τρόπο ζωής τον πρωτογενή τομέα για 60 χρόνια καθώς η μάχη της επιβίωσης είναι σκληρή για να εξηγήσει ότι κάθε μήνα έχει 300 ευρώ συμμετοχή στο κράτος. 
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ
Από τους καταναλωτές η κα Μαρία προσθέτει ότι οι πολίτες πρέπει να προσέξουν στις αρκετά ζυγίζοντας τον ψήφο τους, να λειτουργήσει το μυαλό τους με καθαρότητα χωρίς να πιστεύουν τα παχιά λόγια στις τηλεοράσεις των αθηναικών καναλιών που είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση. Η κα Θεοδώρα αναφέρει ότι κάθε χρόνο είναι δύσκολα καθώς οι οικογένειες έχουν μειώσει το βαλάντιο τους, ενώ όσοι βγαίνουν πλουσιοπάροχα στα κανάλια για την φτωχολογιά υποκρίνονται ασύστολα. Αρκετοί καταναλωτές ζήτησαν σταθερή οικουμενική κυβέρνηση που θα αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα του λαού μας που υποφέρει.
Τέλος ο κ. Παναγιώτης Κουσουρής  επισημαίνει ότι πουλάει βότανα της φύσης ως καθαρτικό υγείας και διατηρούν την ζωή ως μΈΣΟ μακροζωίας καθώς οι προγονοί μας τα χρησιμοποιούσαν όπως αναφέρει η ιστορία, ενώ ο ίδιος εξηγεί ότι του αρέσει η βοτανολόγια ως αυτοδίδακτος για να υπενθυμίσει ότι είναι αμέτρητες οι χρήσεις τους στην καθημερινή ζωή αφού η επιστροφή στην φύση αποτελεί μονόδρομο. Μάλιστα είπε ότι η Μεσσηνία διαθέτει τέτοια σπάνια είδη που αξίζουν πραγματικά....ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages