ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΣΕ ΥΦΕΣΗ- ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- 4 ΦΩΤΙΕΣ ΛΑΧΤΑΡΙΣΑΝ ΔΕΚΆΔΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΣΕ ΥΦΕΣΗ- ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- 4 ΦΩΤΙΕΣ ΛΑΧΤΑΡΙΣΑΝ ΔΕΚΆΔΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΣΕΛΛΑ ΟΡΕΙΝΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΣΕ ύφεση η πυρκαγιά στο Σελλά που παρά λίγο να εκκενωθεί το χωριό Σελλά, αν και αρκετοί κάτοικοι εγκατέλειψαν προσωρινά της οικίες τους...Στην περιοχή πάντως επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 30 οχήματα με 70 πυροσβέστες, ενώ από αέρος κάνουν ρίψεις κια 2 καναντερ. Την επιχείρηση συντονίζει o περιφερειακός διοικητής Πελοποννήσου αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Γιόβας.
ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΛΑΖΩΝΙΟΥ Στην Τριφυλία πάντως σε εξέλιξη βρίσκεται μία ακόμα πυρκαγιά στην περιοχή ανάμεσα σε Πλάτη  και Χαλαζώνι, η οποία προς το παρόν πάντως δεν εμπνέει κάποια ανησυχία αλλά έγινε άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων της Κυπαρισσίας μαζί με εθελοντές κατοίκους της περιοχής. Αλλη μια εστία εκδηλώθηκε κοντά στην περιοχή Μεσοράχη στο χωριό Σπηλιά Κυπαρισσίας, ενώ από το Δήμο ζητήθηκε η ενεργοποίηση του σχεδίου Πολιτικής προστασίας από μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου.
ΕΣΒΗΣΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ Στο μεταξύ το βράδυ της Τετάρτης φωτιά εκδηλώθηκε σε ελαιοκομική περιοχή στην τοποθεσία Μετόχι που βρίσκεται μεταξύ Αρμενιών και Αγίας Βαρβάρας απειλώντας ελαιόδεντρα. Η πυρκαγιά έφτασε μέχρι την περιοχή Ζαχαρόπουλου και ευτυχώς δεν επεκτάθηκε κοντά σε αγροτικό δρόμο χάρις στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΠΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages