Η «Peloponnisos tours», τους πάει παντού…! Λεφτά για ταξίδια οκ... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Η «Peloponnisos tours», τους πάει παντού…! Λεφτά για ταξίδια οκ...

Αν υπάρχει ένας τομέας για τον οποίο μπορεί να είναι υπερήφανη η περιφέρεια Πελοποννήσου ασφαλώς είναι ο τομέας των διεθνών σχέσεων. Τα στελέχη της περιφέρειας ταξιδεύουν διαρκώς στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου να μεταφέρουν το ελπιδιφόρο μήνυμα του περιφερειάρχη Πελοποννήσου ο οποίος δεν έχει λύσεις μόνο για το Ελληνικό οικονομικό πρόβλημα αλλά και για το παγκόσμιο. Τον μήνα Φεβρουάριο η «Peloponnisos tours», έχει γράψει εκατοντάδες χιλιάδες μίλια στον αέρα. Μέχρι και στην Τεχεράνη πέταξε για να εκθαμβώσει τους Πέρσες ο αντιπεριφερειάρχης επι της διαφάνειας κ.Παπαγγελόπουλος. Ταξίδια παντού.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι τα εισητήρια εκδίδονται από το γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο που έχει σχέση με τον περιφερειάρχη. Ισχύει αυτό; Ταξίδια παντού, με και χωρίς ουσιαστικό λόγο.Το «Peloponnisos tours»,έχει φτάσει μέχρι και το Πεκίνο… Τους έχει εξουθενώσει τους συνεργάτες του ο Πέτρος Τατούλης με τόσα ταξίδια. Βεβαίως για να μην ξεχνιόμαστε τα λεφτά τα πληρώνει ο προυπολογισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δηλαδή ο δοκιμαζόμενος από την φτώχια Πελοποννήσιος πολίτης.Το πρόγραμμα του «Peloponnisos tours»,για τον μήνα Μάρτιο έχει νέα ταξίδια και νέες περιπέτειες για την παρέα της Εθνάρχου Μακαρίου της Τρίπολης.
μοριας news.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages