Τσιρώνης σε Τατούλη: Μάγκες δεν υπάρχουν πιά..! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Τσιρώνης σε Τατούλη: Μάγκες δεν υπάρχουν πιά..!

Βολές Τσιρώνη κατά Τατούλη: “Αν είναι τόσο αντιδραστικός να κάνει το έργο θα άρουμε την διαπιστωτική και η ευθύνη θα πάει στους δήμους”Χθες ο περιφερειάρχης είπε ότι είναι “πολύ μάγκας” και απείλησε το υπουργείο ότι δεν θα υπογράψει το έργο της διαχείρισης των απορριμάτων. Σήμερα ο αρμόδιος υπουργός με δήλωση του απέδειξε ότι μάγκες δεν υπάρχουν πια…
“Ασχολούμαστε με το πρόβλημα και όχι με το τι λέει ο ένας και άλλος”, τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Τσιρώνης μιλώντας στο BEST. Όπως σημείωσε αυτό που καταργήθηκε στη Βουλή με τροπολογία μέσα από στο παράλληλο πρόγραμμα ήταν η αποφυγή να πληρώνονται διπλά, τριπλά ή πενταπλά δημοτικά τέλη για την διαχείριση των απορριμμάτων, δίχως να μπορούν οι δήμαρχοι να επέμβουν κι όπως συμπλήρωσε είναι προς τιμήν της ΝΔ και του Ποταμιού που ψήφισαν την συγκεκριμένη διάταξη.
tsirwniss.jpg
Σε ερώτηση για το αν αυτό σημαίνει και κατάργηση του ΣΔΙΤ ήταν κατηγορηματικός: “Όχι φυσικά, προς Θεού”, απάντησε ο κ. Τσιρώνης, ενημερώνοντας εκ νέου ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε αναδιαπραγμάτευση με την εταιρία για την προσαρμογή του ΣΔΙΤ, ενώ εστίασε και στην συνεργασία με τους Δημάρχους.Σχετικά με τα εξασφαλισμένα χρήματα και τον κίνδυνο να χαθούν, ο κ. Τσιρώνης διαβεβαίωσε ότι δεν κινδυνεύει κανένας πόρος να χαθεί. “Μπορεί να λέει ότι θέλει. Δουλειά μου δεν είναι οι δηλώσεις αλλά τα έργα” είπε ο κ. Τσιρώνης απαντώντας στα όσα ο κ. Τατούλης έχει αναφέρει.
Μίλησε για λύση που υπάρχει, εκτίμησε ότι σε ένα μήνα θα υπάρχει αναθεωρημένος ΠΕΣΔΑ, ενώ γίνονται προσπάθειες για να ξεκλειδώσουν γρηγορότερα χρήματα της Ε.Ε., επεσήμανε ότι οι καθυστερήσεις αφορούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην οποία επέρριψε ευθύνες, μεταξύ άλλων και για τη μη αποκατάσταση των ΧΑΔΑ.
Τέλος ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος σε ερώτηση σχετικά με το αν ο κ. Τατούλης υπογράψει ή όχι, σημείωσε ότι “αν είναι τόσο αντιδραστικός θα άρουμε την διαπιστωτική και θα επανέλθει η αρμοδιότητα στους δήμους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages