ΟΜΟΘΥΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΟΜΟΘΥΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΤΗΝ ομόφωνη στήριξη στον δίκαιο οπως τον χαρακτήρισαν αγωνα των αγροτών εξέφρασαν όλες οι παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ με αφρό,η τα προσφατα μπλόκα. Για την έμπρακτη συμπαράσταση τοποθετήθηκαν τόσο ο δήμαρχος οσο και οι επικεφαλής των παρατάξεων. Ο κ.κατσιβελας είπε οτι ολοι μας ειμαστε αγρότες με τον αγωνα που εξελισσεται εκθέτοντας το θεμα της αλληλεγγύης προς την επίλυση του προβλήματος που εξελίχθηκε προσφατα, λεγοντας οτι πρεπει να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας.
Ο κ.βουδουρης μιλησε για ομόθυμη στήριξη στον αγωνα που διεξάγεται επιλύοντας το προβλημα ομως μεσα απο διάλογο των δυο πλευρών ωστε να βρεθεί η χρυσή τομή καθως τα προβληματα στον πρωτογενή τομέα ειναι διαχρονικά. Στο ίδιο κλίμα ο κ. Κουκουμης που μιλησε για παθογένειες του πολιτικο λογικού συστήματος για χρονια που έφτασαν στο σημειο αυτο. Στη συνεδρίαση ηταν παρών εκπρόσωποι του σύνοδος τόκου οργάνου οπως ο κ. Σινανης ο οποιος ευχαρίστησε το σώμα για την ενεργή συμπαράσταση του οργάνου λεγοντας οτι ο αγώνας θα συνεχιστεί στα μπλόκα.
 ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages