ΟΨΙΜΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΟΨΙΜΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

ΘΕΣΗ για το ζήτημα τροπολογίας που αφορά την μεταφορά αρμοδιοτήτων υγείας στους δήμους έθεσε ο δήμαρχος ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ το οποιο θα απασχολήσει το σώμα, ενώ έθιξε και το θέμα του Κυπαρισσιακού κόλπου για την έκδοση του προεδρικού διατάγματος που θα καθορίζει τις χρήσεις γης. Παρατήρησε οτι οι ΜΚΟ εγκαλούν το υπουργειο για τις καταγγελίες που έγιναν στο ευρωπαικο δικαστηριο αποκλίνοντας περίτρανα οτι οι καταγγέλοντες ειναι οι ίδιοι μιλώντας για υποκρισία, ενω βουλευτές της κυβερνησης έκαναν επερώτηση στη Βουλή έφτασαν στο σημειο να γινει η περιοχή ΕΘΝΙΚΟ πάρκο καθως απο τους ενδιαφερόμενους κανένας βουλευτής δεν κατάγεται απο την Μεσσηνιας κάνοντας λογο για προστάτες και όψιμους κυρίους που θέλουν να μιλήσουν για το μελλον της περιοχής μας.
Διευκρίνισε οτι ο Φορέας προστασίας της φύσης αποτελεί σημειο αναφοράς για τα απειλούμενα είδη καθως η καρέτα καρέτα πλεον βρίσκεται στα είδη μειωμένου ενδιαφέροντος. Τελος είπε οτι οι λογικές για αλλαγη φυσιογνωμίας της οικονομίας της περιοχής ειναι εμβόλιμες που καταλήγουν να διώχνουν το ανθρώπινο είδος απο την περιοχή μιλώντας για στημένο παιχνίδι με φαύλο κύκλο που δεν οδηγεί πουθενά.. Τελος τεθηκε η έγκριση διενέργειας διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την αποκομιδή απορριμμάτων του δήμου ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ τεθηκε ως κύριο θεμα στο Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ οπου ουσιαστικά εγινε επανάληψη των θέσεων του δήμου για την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας. ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages