ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΙΟΥ ΓΡΙΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΙΟΥ ΓΡΙΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ πλήρως το ρεπορτάζ τόσο της εφημερίδας ΦΩΝΗ όσο και του kyparissianews.com για την ετοιμότητα λόγω του φονικού ιού γρίπης που βρίσκεται το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όσο και η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείο της Καλαμάτας.
Αυτή την φορά όμως για πρώτη φορά υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες καταγεγραμμένο θύμα του ιού από την Τριφυλία καθώς ένας 38χρονος άνδρας με καταγωγή από το Αρτίκι Τριφυλίας απεβίωσε μετά από παραμονή στην Μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Καλαμάτας δίνοντας την μάχη για επιβίωση. Αιτία της ατυχούς κατάληξης για τον νέο άνδρα ήταν οι επιπλοκές στο αναπνευστικό σύστημα του ασθενούς σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ήταν υπέρβαρος ενώ είχε ελαφρά υποκείμενα νοσήματα. Στη μονάδα βρίσκονται δύο ακόμα άτομα 40 και 44 ετών, ενώ σύμφωνα πληροφορίες μας από τον ιό έχουν νοσήσει ή με ύποπτα συμπτώματα τουλάχιστον 5 άτομα από περιοχές της Τριφυλίας.
Οι ιατρικές υπηρεσίες συνιστούν μέτρα προφύλαξης τόσο για χρόνια πάσχοντες όσο και υγιείς ομάδες πληθυσμού με πολλά υγρά, αποφυγή συνωστισμού αλλά και μέτρα θωράκισης της υγείας σε όσους έχουν χρόνια νοσήματα. Την ίδια ώρα ενημέρωση έχουν πραγματοποιήσει στο πληθυσμό φορείς και σύλλογοι καθώς ο ιος υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει ως τον Μάρτιο στην χώρα μας..
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages