Πελοπόννησος: Θετικές προοπτικές για την αύξηση Ιταλών τουριστών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Πελοπόννησος: Θετικές προοπτικές για την αύξηση Ιταλών τουριστών

Η Πελοπόννησος μπορεί να αυξήσει τις τουριστικές αφίξεις από την Ιταλία, όπως προκύπτει από το έντονο ενδιαφέρον ιταλικών ταξιδιωτικών οργανισμών στη διεθνή έκθεση ΒΙΤ του Μιλάνυ, στην οποία η Περιφέρεια μετείχε με δικό της περίπτερο. Σχετικά με τα αποτελέσμστα αυτής της συμμετοχής, η Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου και Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού κυρία Αντωνία Μπούζα, επισημαίνει:
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη συμμετοχή της στην σπουδαία αυτή έκθεση, με δικό της περίπτερο, ελλείψει της παρουσίας της Ελλάδας, φιλοδοξεί να διατηρήσει αλλά και να αυξήσει την επισκεψιμότητα από τη γείτονα Χώρα προς την Πελοπόννησο. Η καίρια τουριστική αγορά της Ιταλίας μας ενδιαφέρει ως τουριστικός προορισμός πολύ, διότι η Πελοπόννησος και ιδιαίτερα η Μεσσηνία, είναι εύκολα προσβάσιμη στην αγορά αυτή μέσω των πτήσεων που έχουν δρομολογηθεί στο αεροδρόμιο Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, αλλά και από την πύλη εισόδου της Πάτρας, που διευκολύνει τον οδικό τουρισμό στον οποίο στοχεύουμε. Δεν είναι τυχαίο ότι προσέτρεξαν πολλοί τουριστικοί πράκτορες που δουλεύουν τον οδικό τουρισμό στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου προκειμένου να ενημερωθούν για την προοπτική της οργάνωσης τέτοιων ταξιδίων. 
Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου βρέθηκαν πολλοί Πελοποννήσιοι επιχειρηματίες, Μεσσήνιοι ξενοδόχοι ενώ η αποστολή των αιρετών και στελεχών διοίκησης, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, οργάνωσε συναντήσεις, event με Πελοποννησιακά αγροτικά προϊόντα και B2B συναντήσεις. Επίσης ενημερώσαμε πολλούς ενδιαφερόμενους για τον εναλλακτικό τουρισμό στη Μεσσηνία, ως απόρροια πρωτοβουλιών οργάνωσης του εναλλακτικού τουρισμού στη Μεσσηνία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages