ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ 1-3 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ 1-3 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

 Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ 
                ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
ΥΠΕΡ της Α.Ε. Μάνης ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Κυριακής για τον 1ο όμιλο της Β τοπικής κατηγορίας με τον Ηρακλή με την πρωτοπόρο ομάδα να στρογυλλοκάθεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα σε ένα όμορφο παιχνίδι που ήταν δυνατό αλλά με την παρουσία περισσότερων από 250 φιλάθλων στο γήπεδο της Κυπαρισσίας.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο 45λεπτό ήταν μοιρασμένο σε εντυπώσεις με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας με καλές ευκαιρίες για τις 2 ομάδες. Μάλιστα μετά από καλή τροφοδοσία από το κέντρο ο Φετάχου για την ομάδα της Μάνης βρήκε την ευκαιρία να σουτάρει σε ευθεία βολή κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του κοντά στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης. Ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησε 3 λεπτά αργότερα όταν στο 35ο λεπτό της συνάντησης μετά από έξυπνη πάσα του Κονόμη ο Κυριακούλης βρήκε την ευκαιρία να σουτάρει εύστοχα κοντά στα πλάγια της μεγάλης περιοχής ισοφαρίζοντας με το 1-1 με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.
ΑΛΛΑΞΕ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 
Στην επανάληψη πάντως η ομάδα της Μάνης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων κάνοντας γρήγορες ενέργειες διασπώντας την άμυνα των γηπεδούχων που φάνηκε να μην ανταποκρινόταν όσο γρήγορα θα έπρεπε. Έτσι μετά από προώθηση της μπάλας κοντά στην μικρή περιοχή ο Σώκαλης με ιδανική ευκαιρία κοντά στο 52ο λεπτό έκανε το 1-2, ενώ λίγα λεπτά αργότερα κοντά στο 72ο λεπτό ο Ξεροβάσιλας σούταρε έξυπνα κάνοντας το 1-3 χωρίς να αντιδράσει ο Πανταζέλος, σκορ με το οποίο επισφραγίστηκε η αναμέτρηση. Πάντως προς το τέλος ο Σαμπαζιώτης με τον Αρβανίτη είχαν ευκαιρία για τέρμα χωρίς όμως να τελεσφορήσει...
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Πανταζέλος, Κονόμης, Μπακούρος, Σφαλτός, Μουζής, Τζουμάνης, Κυριακούλης, Αριδάς, Κάββουρας, Παπαγιάννης, Αρβανίτης.
Α.Ε.ΜΑΝΗΣ: Γιακουμής Π., Καμπανάρος Βασ., Πουλάκος, Στρατής, Καμπανάρος Α., Μέτζο, Ξεροβάσιλας, Μανωλέας, Ροβολής, Σώκαλης, Φετάχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages