Τα ονόματα που «παίζουν» για το Δήμο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Τα ονόματα που «παίζουν» για το Δήμο

Μόνο ο δήμαρχος είναι σε θέση να γνωρίζει σε τι σχήμα θα καταλήξει όσον αφορά τις επερχόμενες αλλαγές στα πρόσωπα τα οποία θα το πλαισιώσουν στη διοίκηση του Δήμου Τριφυλίας, ύστερα από την συμπλήρωση 2,5 ετών θητείας της δημοτικής αρχής. Ο κ. Κατσίβελας για την ώρα κρατά κλειστά τα χαρτιά του, ωστόσο η ονοματολογία για τα πρόσωπα που θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος της ευθύνης κυριαρχεί στις συζητήσεις εδώ και αρκετό καιρό. Η ιδέα που φαίνεται να υιοθετείται από το δήμαρχο είναι να πάει σε ένα σχήμα το οποίο θα έχει περισσότερους εντεταλμένους συμβούλους και ίσως έναν λιγότερο αντιδήμαρχο (από τους έξι που έχει αυτή τη στιγμή).
Ο πρώτο γρίφος που επιχειρεί να λύσει ο δήμαρχος είναι αυτός του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου έχει ακουστεί το όνομα του Δημήτρη Σαρμαντζή, επισημαίνοντας πως πρόκειται για σενάρια- και όχι για οριστικές αποφάσεις ή για προθέσεις του δημάρχου- που συζητούνται στους κόλπους της παράταξης. Κάποιων συμβούλων τα ονόματα φέρονται ως δεδομένα για ανάληψη θέσης αντιδημάρχου, με το πρώτο όνομα από την Δ.Ε. των Γαργαλιάνων να είναι του Γιάννη Κατσούλα. Δεύτερο όνομα για την ανάληψη θέσης αντιδημάρχου είναι αυτό του κ. Πούλου από την Δ.Ε. Φιλιατρών. Εκτιμάται πως από την Δ.Ε. Κυπαρισσίας η δημοτική Σύμβουλος, Γιάννα Κωνσταντέλου, η οποία βρίσκεται αρκετά ψιλά στη λίστα του κ. Κατσίβελα, θα κληθεί να υπηρετήσει το νέο σχήμα διοίκησης αναλαμβάνοντας κάποιο καίριο πόστο.
Ο Γιώργος Τσακανίκας συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι ο αντικαταστάτης του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Σπύρου Χρονόπουλου. Στη σύνθεση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ εκτιμάται πως θα βρίσκεται το όνομα του δημοτικού συμβούλου και προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τη Δ.Ε. Γαργαλιάνων, Αναστάσιου Αδρακτά. Τα ονόματα που φαίνεται να μένουν «έξω» αυτή τη στιγμή είναι του Γιάννη Καλκαβούρα, Παναγιώτη Τσίγγανου, Γιάννη Αδρακτά, Γιάννη Μερκούρη, Βασίλη Παπαθεοδοσίου, Σπύρου Χρονόπουλου και Μαρίας Πανουσιοπούλου. Ωστόσο για ορισμένα από τα παραπάνω ονόματα ο κ. Κατσίβελας σίγουρα θα επιδιώξει να τα έχει δίπλα του καθώς αποτελούν την «ραχοκοκαλιά» του δήμου, ενώ πολύ συχνά ο ίδιος έχει αναφερθεί στο έργο το οποίο έχουν προσφέρει έως τώρα. Σε αυτή την περίπτωση ο αριθμός των εντεταλμένων συμβούλων ίσως αυξηθεί από δύο που ήταν μέχρι τώρα.
πηγη gargalianoionlinegr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages