ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΜΕ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΜΕ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΜΕ ανοιξιάτικο καιρό γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στην περιοχή της Κυπαρισσίας καθώς το ελαφρύ αεράκι βοήθησε στο πέταγμα των χαρταετών που ως αστέρια στον ουρανό, εκφράζουν τις ευχές του καθενός...
Με λαγάνες υποδέχθηκαν την ημέρα τα αρτοποιεία με διαστάσεις πάνω από ένα μέτρο και φυσικά με αρκετό κέφι, μαζί με σαρακοστιανά γλυκά που ετοίμασαν με παραδοσιακές συνταγές...
Ακόμα και ο καιρός θέλησε να συμετάσχει στο πάρτι του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας. Σε έναν τεράστιο παιδότοπο για μεγάλους και για μικρούς μεταμορφώθηκε η παραλία Αϊ Λαγούδη της Κυπαρισσίας από τον ΕΣΚ “Η Πρόοδος”, αφού διοργάνωσε ένα ακόμα απίθανο πάρτι με dj μουσική, λαγάνες, χαλβάδες, τσίπουρα και άλλα, για όλους τους τυχερούς που βρέθηκαν εκεί. 
Ο διαγωνισμός πετάγματος χαρταετού ενθουσίασε τον κόσμο και μεγάλοι και μικροί πέταξαν στον ουρανό δεκάδες αετούς. Τα μέλη του συλλόγου το διασκέδασαν βοηθώντας τους μικρούς φίλους να πετάνε με επιτυχία τους χαρταετούς τους.
Ο ΕΜΠΟΡΊΚΟΣ σύλλογος στην παραλία διοργάνωσε ένα ακόμα απίθανο πάρτι με dj μουσική, λαγάνες, χαλβάδες, τσίπουρα και άλλα, για όλους τους τυχερούς που βρέθηκαν εκεί...Φυσικά όλοι έμειναν ευχαριστημένοι...Το παρών εκτός από τον Πρόεδρο κ. Αβδάλα και μέλη του Δ.Σ., έδωσε και ο πρώην Πρόεδρος κ. Π .Παναγιωτόπουλος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages