ΦΟΥΛ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΦΟΥΛ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

ΓΕΜΑΤΟΣ από παράπονα πήγε ο Δήμαρχος Τριφυλίας στην προγραμματισμένη συνάντηση με τον υπουργό Ψηφιακής πολιτικής και ενημέρωσης Νίκου Παππά στο διοικητήριο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, παρουσία δημάρχων της Μεσσηνίας.
Μπορεί ο υπουργός να αποτύπωνε στο τεφτέρι του τις θέσεις του Δημάρχου, αλλά το κύριο θέμα ήταν φυσικά αυτό της κατάργησης των 2 Αστυνομικών τμημάτων στην Τριφυλία καθώς πουθενά αλλού δεν έγινε κατάργηση εκτός από το τμήμα του Πεταλιδίου, ζητώντας δικαιοσύνη...
Καυστικός ήταν ο Δήμαρχος κ. Κατσίβελας στο θέμα όπως μας μετέφερε η συνάδελφος συνεργάτης μας Γεωργία Αναγνωστοπούλου από την εφημερίδα ΦΩΝΗ, στο μεγάλο πλήγμα που συντελείται στην περιοχή για το θέμα του Κυπαρισσιακού κόλπου με τα μέτρα που αναστέλλουν την ανθρώπινη δραστηριότητα από την περιοχή. Για το θέμα των επενδύσεων αποσαφήνισε ότι κύριοι πυλώνες για την περιοχή αποτελούν τόσο ο πρωτογενής τομέας όσο και ο τουριστικός κλάδος με νέες δράσεις.
ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
Επικριτικός ήταν όπως είχαμε αναφέρει με δημοσιεύματά μας τις τελευταίες ημέρες ο Δήμαρχος και για το θέμα του οδικού άξονα Καλονερό-Τσακώνα το οποίο θεωρείται μέγιστης προτεραιότητας, δεδομένου ότι είναι απαράδεκτο ο άξονας να φτάνει ως τον Πύργο. Εξήγησε ότι ο δρόμος θα δώσει διέξοδο στην ορεινή Μεσσηνία με όλη την Δυτική Πελοπόννησο όπως οι δρόμοι Φιλιατρών-Γαργαλιάνοι και το κομμάτι προς Ρωμανού. 
Ο αρμόδιος υπουργός σε ότι αφορά το θέμα των οδικών αξόνων σημείωσε ότι οι μελέτες μαζί με το Ριζόμυλος-Μεθώνη και το κομμάτι της Τσακώνας μπορεί να ολοκληρωθούν ως τα μέσα της Άνοιξης χωρίς όμως να μιλά με χρονοδιάγραμμα καθώς αναμένει ενημέρωση. Τέλος για το θέμα των δασικών χαρτών δήλωσε ότι με την μείωση του τέλους θα αποφορτιστεί η κατάσταση αλλά προφανώς δεν υπολογίζει τις μεγάλες αντιδράσεις που ακόμα δεν έχουν κορυφωθεί.
ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ -Γ ΑΝΑΓΝΩΣΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages