ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΤΣΑΚΩΝΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟ Δ.Σ. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΤΣΑΚΩΝΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟ Δ.Σ.

Το ΓΠΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ δεν αποκλείεται να έρθει ως θέμα σε επόμενο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ μετα τις δημαιρεσιες τόνισε ο δήμαρχος ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ καθως έχει μεγάλα βάρη και μπορεί να προχωρήσει το σχέδιο για την άνω πόλη. Πρόσθεσε ότι ο Δήμος περιμένει την τελική διαμόρφωση του κυκλοφοριακού της κυπαρισσσιας αππ την περιφέρεια Πελοποννήσου. Για τον δρόμο Καλονερο Τσάκωνα αναφέρθηκε στην περσινή επίσκεψη του στο κ.δεδε όπου ο μορεας ανέλαβε την μόνιμη μελέτη για το έργο, με αρχικό σχεδιασμό για τρίιχνο δρόμο με βοηθητική λωρίδα απαντώντας ότι ο δρόμος μπορεί να γίνει με λιγότερες απαιτήσεις ώστε να μην εκτοξευθεί το κόστος. 
Εκτίμησε ότι ειναι αναγκαιότητα η υλοποίηση του έργου αναμένοντας την παράδοση όλων των μελετών τον Μάρτιο όπως δεσμεύτηκε ο κ. ΧΑΡΙΤΣΗΣ απο το μορεα, λέγοντας ότι θα διεξαχθεί συνεδρίαση του Δ.Σ. για τον οδικό άξονα που θεωρείται διευρωπαϊκός ώστε να εκφραστούν όλοι οι φορείς. Εθιξε επίσης το θέμα των δρόμων που ειναι χωματόδρομοι και θα ασφαλτοστρωθούν το επόμενο διάστημα στα ΦΙΛΙΑΤΡΑ, με αφορμή τα ατυχήματα στην περιοχη, ενω για τον Κυπαρισσιακού κόλπο επέμεινε ότι περιμένει εδώ και μέρες να κλειστεί το ραντεβού με τον κ.Φαμελο προβλέποντας ότι οι αρνητικές εξελίξεις ειναι δεδομένες για την περιοχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages