ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ

Ζήτημα ανακύπτει με την υλοποίηση του προγράμματος της δακοκτονίας και η... εμπλοκή (;) μοιάζει ναπροκαλείται από το πέρασμα (αιφνιδιαστικά όπως τονίζεται) της αρμοδιότητας από το ΥΠΑΑΤ στο ΥΠΕΣ. Σε αυτή την... καθυστέρηση που εκτιμάται πως θα υπάρξει αντιδρούν έντονα οι Περιφέρειες Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας. Μάλιστα άκρως χαρατηριστικα΄ήταν τα όσα σημειώθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST από την αντιπεριφερειάρχη Ντ. Νικολάκου, με το ΠΕΣυ να συγκαλείται εκτάκτως αύριο Παρασκευή 17, για να συζητήσει το θέμα αυτό, αλλά και εκείνο των δασικών χαρτών. Για το όλο θέα που έχει ανακύψει χαρακτηριστικό είναι το ρεπορτάζ του hanianews.
Σε άμεσο κίνδυνο τίθεται η εφαρμογή του φετινού προγράμματος της δακοκτονίας στη Κρήτη μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να αναθέσει την υλοποίηση του έργου για όλη τη χώρα στο Υπουργείο Εσωτερικών, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μεγάλες χρονο-καθυστερήσεις για την ομαλή και έγκαιρη πραγματοποίηση του. Λόγω της παραπάνω εξέλιξης συγκαλείται αύριο, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017, στις 2 μετά το μεσημέρι, έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις για το πρόγραμμα της δακοκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages