ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ρ.Α.ΚΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ρ.Α.ΚΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ επικρατεί όμως και στην αντιπολίτευση καθώς παραιτήθηκε από τη θέση του δημοτικού συμβούλου του δήμου Τριφυλίας, μετά το κείμενο της παραίτησης που απεστάλη στο δήμαρχο Τριφυλίας, ο επικεφαλής της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. του Δήμου Τριφυλίας, Νώντας Βουδούρης.
Η παραίτηση του στελέχους που αποτέλεσε την έκφραση μιας παράταξης που αντιπροσωπεύει μερίδιο πολιτών της Τριφυλίας την δεδομένη στιγμή φαίνεται να αιφνιδίασε αρκετούς, καθώς είχε αρχικά παραιτηθεί από την ίδια θέση και ο επικεφαλής κ. Θεοδωρακόπουλος. 
Η ΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ...
Βέβαια στελέχη της παράταξης εξηγούν ότι η Ριζοσπαστική κίνηση δεν αποτελεί αρχηγικό κόμμα προσώπων στην περιοχή μας αλλά ένα ζωντανό κύτταρο όπου όλα τα στελέχη έχουν λόγο πολιτικής κατεύθυνσης και αξιοποίησης. Ο κ. Βουδούρης κρίνεται από την παράταξη ως επιτυχημένος θέτοντας καυτά προβλήματα επι τάπητος. 
Επομένως θα πρέπει να επιλεγούν οι επιλαχόντες από την παράταξη της ΡΑΚΙ που θα είναι και η επικεφαλής της παράταξης. Η πρώτη επιλαχούσα σύμβουλος είναι η Βάσω Βρεττού, δεύτερη η Σοφία Πανοπούλου και η τρίτη επιλαχούσα η Ιωάννα Μαραβελή η οποία ως γνωστόν έχει ασχοληθεί με τα κοινά και αυτοδιοικητικά ζητήματα. Πάντως αυτή η κινητικότητα είναι σημαντική σε μια εποχή που η ΡΑΚΙ έχει εκφράσει πολλές θέσεις για θέματα της Τριφυλίας. 
ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages