ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΠΑΖΛ για γερούς λύτες αποτελεί το στοίχημα του αρμόδιου υπουργείου και τοπικής αυτοδιοίκησης για τον Τοπικό Αστυνομικό που θα λειτουργεί ως θεσμός μόνο στα Φιλιατρά καθώς δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για το Κοπανάκι, προκαλώντας αντιδράσεις εντός των ορίων του Δήμου.
Θυμίζουμε ότι στο Δ.Σ. Τριφυλίας στις 24 Οκτωβρίου 2016 ο Δήμος είχε τοποθετηθεί στην περίπτωση...σερίφη στην περιοχή ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση διάθεσης δημοτικού χώρου για τον σκοπό αυτό. Την πρόθεση αυτή συνυπέγραψαν ομόφωνα όλες οι παρατάξεις καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν σαν να δεχθούν ως τετελεσμένο γεγονός την κατάργηση των αστυνομικών τμημάτων.
Πρόσφατα ο Δήμαρχος Τριφυλίας,  στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Best, ο κ., Παναγιώτης Κατσίβελας, επανέλαβε ότι το θέμα για τον Δήμο δεν έχει κλείσει ακόμα υπογραμμίζοντας ότι : «Εμείς αγωνιστήκαμε κι αγωνιζόμαστε και θ’ αγωνιζόμαστε αυτά τα αστυνομικά τμήματα (σ.σ. Φιλιατρών και Κοπανακίου) να ξανα-ανοίξουν, οπότε, καταλαβαίνετε, δεν είναι δυνατόν να βάλουμε ούτε εγώ προσωπικά αλλά ούτε και το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας, να βάλει κανείς την υπογραφή και, έστω και με τον πλάγιο τρόπο της συναίνεσης, να αποδεχτούμε τον τοπικό αστυνόμο. Αυτοί που αποφασίσανε να κάνουν τη μεταρρύθμιση, ας τοποθετήσουν τον αστυνομικό, τον τοπικό αστυνόμο. Ας βρουν κάποιο δημόσιο κτήριο να τον εγκαταστήσουν και να λειτουργήσει. Εμείς, σας λέω και πάλι, συναίνεση σ’ αυτή την κατάσταση δεν πρόκειται να δώσουμε. Όποιος έχει τα γένια, έχει και τα χτένια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages