ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΟΚ ΜΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΟΚ ΜΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΙΣΟΠΑΛΟ σε ένα δυνατό παιχνίδι έληξε η αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στον Α.Ο. Κυπαρισσίας και την Αναγέννηση Παραλίας με τα τέρματα να πέφτουν βροχή στο τελευταίο 15λεπτο της συνάντησης. 
Στο πρώτο μέρος ο Ανδρουτσής έκανε στο 11ο λεπτό μια δυνατή φάση που μπορούσε να δημιουργήσει την ευκαιρία του αγώνα, ενώ λίγο νωρίτερα να σημειωθεί ότι τραυματίστηκε από την πλευρά της Αναγέννησης ο οποίος πήγε για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο λόγω πληγής στο κάτω άκρο χωρίς όμως να είναι αρκετά σοβαρός. Στο 35ο λεπτό η ενέργεια του Γερμενή κάτω από τα δίχτυα του Λαμπρόπουλου δεν τελεσφόρησε, ενώ στο 48ο λεπτό ακυρώθηκε γκόλ για τους φιλοξενούμενους μετά από χέρι του Μουλιάτου που υπέδειξε ο διαιτητής της συνάντησης κ. Νίκας. Ωστόσο το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το μοιρασμένο αποτέλεσμα του 0-0
Στην επανάληψη ο ΑΟΚ έκανε την πρώτη αλλαγή βγάζοντας τον Μανδρπάληα στο 60ο λεπτό όπου τον αντικατέστησε ο Κωσταντόπουλος. Λίγο αργότερα ατομικές ενέργεις του Τριψά και Δασκαλάκη δεν είχαν αίσιο αποτέλεσμα. Στο 75ο λεπτό για την Αναγέννηση βγήκε ο Μπαλαλάς και μπήκε ο Τριανταφυλλάκης, ενώ ο ΑΟΚ έβαλε στο παιχνίδι τον Θεοαχαρόπουλο. 
Ωστόσο στο 77ο λεπτό μετά από κόρνερ η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Καμποσιώρη που σούταρε δυνατά διαμορφώνοντας το 1-0, ενώ στο 86ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με το ευθύ τέρμα που σημείωσε στο 86ο λεπτό ο Μουλιάτος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλους, Καμποσιώρης, Ζαφείρης Μητρόφ, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Ανδρουτσής, Τσιμόπουλος, Μανδραπήλιας, Ανδρεόπουλος, Σούπουλι.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λιβάς, Γερμανής, Κορομηλάς, Μπαλλάς, Κανελλόπουλος, Βεργόπουλος, Αργυρόπουλος, Δουρούμης, Τριψάς , Μάρης, Μουλιάτος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages