ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ πολιτισμό προάγουν οι αστυνομικοί της Τριφυλίας με την εξαιρετική επιτυχημένη φιλανθρωπική χορευτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κοσμικό κέντρο Στεφανής την Παρασκευή στην Κυπαρισσία, σε μια γιορτή που κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας, καθώς τα έσοδα της εκχωρούνται στην οικογένεια θανόντος αστυνομικού, στέλνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης αλλά και της αγάπης προς το συνάνθρωπο.
Οι εκπρόσωποι των αστυνομικών της Τριφυλίας και το προσωπικού μίλησαν για την διοργάνωση ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους ενώ συγκινητικός ήταν ο χαιρετισμός που έκανε ο νέος  αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Πουπούζας, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του γενικού περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή Πελοποννήσου, κου Τριγωνη, ο οποίος δεν κατέστη εφικτό να παραστεί στην εκδήλωση.. Ο κ. Πούπουζας εξήρε το γεγονός ότι το μήνυμα της εκδήλωσης αποτελεί η στήριξη στο συνάνθρωπο κατά την άσκηση των καθηκόντων του ενώ τόνισε ότι οι αστυνομικοί βρίσκονται πάντα παρά τις συγκυρίες κοντά στον πολίτες. κολούθησε ο χαιρετισμός από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας, αρχιφύλακας Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος, για τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της πετυχημένες εκδήλωσης, μιλώντας με ζεστά λόγια για όσους έδωσαν το παρών. 
Εγκάρδιο χαιρετισμό απεύθυνε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Μερκούρης για το έργο των αστυνομικών μεταφέροντας όμως το πάγιο αίτημα της Δημοτικής αρχής για επαρκή αστυνόμευση με αφορμή την πολιτική απόφαση για τερματισμό 2 αστυνομικών τμημάτων της περιοχής. Στη συνέχεια με ζωντανή μουσική έγινε ένα όμορφο γλέντι με λαχειοφόρο αγορά που δωροθέτησαν καταστήματα της περιοχής. Ικανότητες στο δημοτικό τραγούδι πάντως έδειξε με άριστο τρόπο ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Κυπαρισσίας κ. Παρασκευόπουλος. 
 Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κ. Βασίλης Τσιγαρίδης, ο διοικητής του Α.Τ. Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Μάνδαλος, διοικητές  των αστυνομικών υπηρεσιών Τριφυλίας,  ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γιώργος Φιλντίσης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας κ. Αιμιλιανός Σεκλός, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας κ. Δημήτρης Αβδάλας και φορείς της περιοχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages