ΟΧΙ ΧΥΤΕΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΛΕΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΟΧΙ ΧΥΤΕΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΛΕΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ

"Αυτό που μπορεί τώρα να γίνει, και όχι νωρίτερα από την έκδοση της ΚΥΑ, είναι η νομική προσβολή της και σε αυτό συμφωνούμε όλοι" τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στην τοποθέτησή του στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017, για το ενδεχόμενο δημιουργίας ΧΥΤΕΑ στο λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης και σημείωσε "εκτιμώ ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να βάλει και μυαλό στην Κυβέρνηση, γιατί ξέρουν το πρόβλημα, ξέρουν τις επιπτώσεις του προβλήματος και δεν πήραν μέτρα". 
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε ακόμη ότι "θα πρέπει να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το επίπεδο ομοφωνίας που υπάρχει και να θέσουμε τους πάντες προ των ευθυνών τους για το ζήτημα αυτό. Δεν σας κρύβω άλλωστε ότι είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για τη σύμπνοια και τον τρόπο που τοποθετήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης. 
Γιατί αναδείξατε το πρόβλημα, ως κοινό πρόβλημα". Δεν είναι αληθές ότι δεν έχει ενημερωθεί η Κυβέρνηση, σημείωσε ακόμα ο κ. Τατούλης και αναφέρθηκε στην τακτική της Κυβέρνησης να κερδίζει χρόνο, "αλλά αυτό απέβη εις βάρος της, γιατί εκβιάζεται πλέον από την απόφαση που οσονούπω θα πάρει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, με αποτέλεσμα αυτή η εκκρεμότητα να μην της δίνει κανένα περιθώριο για σοβαρή αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages