2 ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΠΥΡΓΟΥ , ΚΛΟΠΗ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΛΗΣΤΕΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

2 ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΠΥΡΓΟΥ , ΚΛΟΠΗ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΛΗΣΤΕΙΑΣ

ΠΛΟΥΣΙΟ το αστυνομικό δελτίο καθώς είχαμε 2 τροχαία σε διάστημα λίγων ωρών στην επικίνδυνη εθνική οδό Κυπαρισσίας- Πύργου που έχει χαρακτηριστεί καρμανιόλα από τους αρμόδιους φορείς καθώς ουδέποτε έγινε βελτίωση του οδικού άξονα. Μαζί με όλα αυτά έχουμε και μια εξιχνίαση κλοπής στην Τριφυλία, αλλά και την σύλληψη Αλβανού αλλοδαπού που έκλεψε δεκάδες κιλά ελαιολάδου.
Πιο αναλυτικά εκτός πορείας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ένα αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός όταν προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα να υπερκεράσει το κιγκλίδωμα και να βρεθεί σε παρακείμενο ελαιοπερίβολο. Το περιστατικό συνέβη την ώρα που ο δρόμος είχε σχετικά μέτρια κίνηση στον οδικό άξονα Κυπαρισσία – Καλό Νερό στο ρεύμα προς Καλό Νερό.Το όχημα, εξετράπη της πορείας του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Ωστόσο σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες δεν υπάρχουν σοβαορί τραυματισμοί.
ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ
Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό συνέβη το πρωί της Παρασκευής  στην Ε.O. Πύργου – Κυπαρισσίας στο ύψος των πρατηρίων υγρών καυσίμων κοντά στην διασταύρωση του Επιταλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com , κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα forthg;aki  ιδιωτικής εταιρείας συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα ΙΧ, με αποτέλεσμα το πρώτο να αναποδογυρίσει. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν 3 άτομα όπου και διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο του Πύργου. Τα αίτια της πρόκλησης του ατυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Πύργου και είναι ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε θύματα.
ΕΚΛΕΨΑΝ ΛΑΔΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ 
Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 360 κιλά λάδι είχε κλέψει 49χρονος Αλβανός από τον Πύργο Ηλείας που συνελήφθη από άνδρες του ΑΤ Τριφυλίας στην Κυπαρισσία ενώ μετέφερε τα κλοπιμαία. Ο δράστης είπε ότι είχε αγοράσει το λάδι από αλλοδαπούς στην περιοχή των Γαργαλιάνων, αλλά δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις.
Οι αστυνομικοί είχαν σταματήσει το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας VW Polo στην Κυπαρισσία για έλεγχο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο. Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία και εφόσον δεν υπήρξαν εξηγήσεις ακολούθησε η προσαγωγή του και του ασκήθηκαν κατηγορίες για κλοπή και για διάθεση προϊόντος εγκλήματος.
ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΚΛΟΠΗ
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει την 25.7.2017, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 25χρονου ημεδαπού για κλοπή. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages