ΔΙΟΝΣΙΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ: "Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ" - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΔΙΟΝΣΙΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ: "Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ"

ΕΝΑ διάσημο προσκεκλημένο είχε η περιοχή της Ελαίας Τριφυλίας στα πλαίσια εορτασμού των 60 χρόνων του Προσκοπικού Συστήματος Πελοποννήσου από την Πάτρα στην εορτή λήξης της περιόδου κατασκήνωσης. Μεταξύ άλλων στις βραβεύσεις διακεκριμένων οδηγών του Προσκοπισμού βραβεύτηκε από τους φορείς ο διάσημος Έλληνας φυσικός και αστρονόμος Διονύσιος Σιμόπουλος. 
Στο περιθώριο της χορευτικής εκδήλωσης έκανε μια σύντομη δήλωση στο kyparissianews.com, τονίζοντας ότι ήταν μεγάλη η χαρά του που βρέθηκε στην περιοχή καθώς φοίτησε παλαιότερα στο Γυμνάσιο Κυπαρισσίας ενώ ως γνωστόν έχει συγγενείς στην περιοχή. Αλλά το σημαντικό ήταν ότι με χαμόγελο όταν συνομιλήσαμε μαζί του καθώς είχε έρθει πριν 3 χρόνια στη πόλη προσκεκλημένος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών μας επιβεβαίωσε ότι "η ιστορική Κυπαρισσία βρίσκεται πάντα μέσα στην καρδιά του". 
 Ο κορυφαίος αστροφυσικός μας συγκινεί με την απλότητα του χαρακτήρα του που μας κερδίζει. Ο Διονύσης Σιμόπουλος (1943-) είναι σύγχρονος Έλληνας φυσικός και αστρονόμος, επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, βραβευμένος για τη συνεισφορά του στην αστρονομική εκπαίδευση, με σημαντική συγγραφική και δημοσιογραφική δραστηριότητα στον Τύπο, στην τηλεόραση και σε θεάματα πολυμέσων και ως σεναριογράφος σε ενημερωτικές εκπομπές. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages