KAI H ΕΥΡΙΔΙΚΗ ΤΟΥ SYRVIVOR ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

KAI H ΕΥΡΙΔΙΚΗ ΤΟΥ SYRVIVOR ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ!

Μετά το Γιώργο Χρανιώτη, που κατάγεται από τη Μεσσηνία και συγκεκριμένα από την Καλλιθέα της Πύλου, κι άλλο… άρωμα «Survivor» πλημμύρισε το νομό! Αυτή τη φορά, στη Μαραθόπολη, βρέθηκε η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε από το πολύ γνωστό τηλεριάλιτι επιβίωσης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μάλιστα φωτογραφήθηκε στη Νήσο Πρώτη, ανεβάζοντας φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.
Η γνωστή αθλητικογράφος, που είδε τα σχόλια να… πέφτουν βροχή, δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί και με όσους την αναγνώρισαν! Ο «Χρανιώλας» παρέμεινε αρκετές ημέρες στο νομό και τόπο καταγωγής του, ενώ σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μαζί του, βρίσκεται και η κατά 21 χρόνια νεότερή του Γεωργία Αβασκαντήρα.
Οι δυο τους, αποφεύγουν την… υπερέκθεση, όμως η νεαρή χορεύτρια με την οποία ο Χρανιώτης είναι ζευγάρι από πέρυσι, ανήρτησε επίσης φωτογραφία στο δικό της λογαριασμό στο Instagram με φόντο τον ίδιο πανέμορφο καταρράκτη «Καλαμάρη» της Γιάλοβας στην Πύλο. Όπως είχε δημοσιεύσει η «ΦΩΝΗ» ο Γιώργος Χρανιώτης, ήταν στο νομό και στο φίλο του που διατηρεί Σχολή θαλάσσιων σπορ στον Λαγκούβαρδο, από την περασμένη εβδομάδα, κάνοντας σερφ και βγάζοντας… φωτογραφίες με Μεσσήνιους και επισκέπτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages