ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Η ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Η ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

THN άμεση στελέχωση του Ταχυδρομείου Φιλιατρών αποφάσισε ομόφωνα όταν έγινε εισήγηση του θέματος, στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας καθώς ο αρμόδιος αντιδήμαρχος διάβασε στο Σώμα την 30/2017 Απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών για τη ν Στελέχωση της υπηρεσίας. Ήδη είχε προηγηθεί ομόφωνη απόφαση της Τοπικής κοινότητας που εστίασε «στην αναγκαιότητα στελέχωσης του Ταχυδρομείου Φιλιατρών, το οποίο λειτουργεί με ένα μόνο υπάλληλο καθώς τα Φιλιατρά απαρτίζονται κυρίως αγροτικό πληθυσμό και το υψηλότερο έσοδο για το κράτος από γεωργική δραστηριότητα, οι αγρότες αναγκάζονται να πηγαίνουν στις διπλανές Δημοτικές Κοινότητες να εκδίδουν και να εξαργυρώνουν εργόσημα, με αποτέλεσμα να χάνονται εργατοώρες, να ξοδεύονται χρήματα και να υπόκεινται σε ταλαιπωρία κ.λπ.
Καμία υπηρεσία δεν μπορεί να λειτουργεί εύρυθμα με ένα μόνο υπάλληλο και μη ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών», επισημαίνει το έγγραφο. Η απόφαση όπως ήταν αναμενόμενο εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο με το σχετικό ψήφισμα να αποστέλλεται στη Διοίκηση των ΕΛΤΑ ενώ το Δ.Σ. Τριφυλίας ζήτησε 1ον Την άμεση στελέχωση του Ταχυδρομείου Φιλιατρών για την εύρυθμη λειτουργία του, 2ον Να παρέχονται ικανοποιητικές υπηρεσίες στους πολίτες της Δ.Ε Φιλιατρών και 3ον Οι αγρότες να μην αναγκάζονται να πηγαίνουν στις διπλανές Δημοτικές Κοινότητες να εκδίδουν και να εξαργυρώνουν εργόσημα».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages