ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Τα σημάδια της "Μέδουσας" - του καιρικού φαινομένου που έγινε έτσι γνωστό για την σφοδρότητα, με την οποία έπληξε και την περιοχή μας - δεν περιορίστηκαν μόνο στα προβλήματα που κλήθηκαν πολίτες, φορείς και υπηρεσίες να διαχειριστούν εκείνη την ώρα, αλλά αφήνουν και συνέπειες σημαντικές στην αγροτική παραγωγή. 
Στην περιοχή της Τριφυλίας χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες με την ελαιοπαραγωγή αλλά και άλλα προϊόντα να έχουν δεχθεί ένα ισχυρό χτύπημα. Η χαλαζόπτωση δεν διήρκεσε πολύ ώρα αλλά ήταν ικανή να προκαλέσει προβλήματα, σε τέτοιο, μάλιστα, βαθμό που σε κάποιες περιοχές το «έστρωσε» για τα καλά, λες και είχε χιονίσει. 
Κυρίως χτυπήθηκαν οι περιοχές της Χώρας (μέχρι τον Άνω Εγκλιανό), Αμπελόφυτο, Φλόκα, Λεύκη, καθώς και περιοχές των Γαργαλιάνων. Κλιμάκιο της Διεύθυνσης αγροτικής οικονομίας με επικεφαλής τον διευθυντής της Διεύθυνσης Τριφυλίας, Αντώνη Παρασκευόπουλο, ήταν σε αυτοψία ως το απόγευμα της Δευτέρας, όπου είχε αναφορές ζημιών, προκειμένου να σχηματίσει συνολική εικόνα της κατάστασης και να δρομολογηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages