Μαζικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας Αστυνομικά Πελοπόννησος: Μαζικές συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Μαζικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας Αστυνομικά Πελοπόννησος: Μαζικές συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Ευρείες επιχειρήσεις με στόχο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, αλλά και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποίησε η Αστυνομία και στους πέντε νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου από 25.9.2018 έως και 28.9.2018.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν εβδομήντα ένα (71) άτομα, προσήχθησαν εκατόν δέκα εννέα (119) και έ γινε έλεγχος σε οκτακόσια δέκα τέσσερα (814). Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε πεντακόσια εβδομήντα δύο (572) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά τριακόσιες εξήντα πέντε (365) παραβάσεις. Εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπή σε Μεσσηνία. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης, δενδρύλλιο και σπόρους κάνναβης, βεγγαλικά κ.α. Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε οκτακόσια δεκατέσσερα (814) άτομα, εκ των οποίων εξακόσια έντεκα (611) ήταν ημεδαποί και διακόσια τρία (203) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε πεντακόσια εβδομήντα δύο (572) οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages