ΕΧΑΣΕ Ο Α.Ο.Κ 1-0, ΝΙΚΗΣΕ 3-0 ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΕΧΑΣΕ Ο Α.Ο.Κ 1-0, ΝΙΚΗΣΕ 3-0 ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ

Νέο τρίποντο πέτυχε ο Πανθουριακός που επικράτησε στο γήπεδο Π. Γεωργανάς με 1-0 της Κυπαρισσίας. Η ομάδα του Τάσου Χατζηαγγελή πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και απομακρύνθηκε ακόμα πιο πολύ από την επικίνδυνη ζώνη ενώ θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ. Αντίθετα, η Κυπαρισσία, είχε τις ευκαιρίες αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ και έτσι δεν μπόρεσε να φύγει από την Καλαμάτα με ένα θετικό αποτέλεσμα ενώ διαμαρτύρεται για ακυρωθέν γκολ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 60′ με τον Ρουμελιώτη από κοντινό πλάσε μέσα από την περιοχή. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Τζιαμουράνη και Σταύρου. 
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Κοστρίβας, Παναγιωτόπουλος, Παντσιώτης, Οικονομέας, Καράμπελας, Οδεμισιώτης, Μερκούρης (78′ Αντωνίου), Κανανάϊ (78′ Τσακαλάκος), Ρουμελιώτης (70′ Μπιτσάνης). 
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μικελόπουλος, Ζαφείρης (87′ Κοσμόπουλος), Μιτρόφ, Αριδάς, Ανδρουτσής, Μπακόπουλος, Σπυρόπουλος (4′ λ.τρ. Δημητρακάκης) (75′ Τάνεφ), Χρονόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Νικολακόπουλος, Αντωνόπουλος, Ζώτος. 

A1: ΑΠΟ ΝΙΚΗ ΣΕ ΝΙΚΗ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική για το Πρωτάθλημα της Α1 Τοπικής, έχουν ως εξής: 
Τα αποτελέσματα Α.Ο. Ασπροχώματος – Ηρακλής Κυπαρισσίας 0-3 α.α. Θύελλα Χαρακοπιού – Απόλλων Πεταλιδίου 0-5 Α.Ο. Φυτειάς – Χανδριναϊκός Π.Σ. 4-3 Α.Ο. Μεθώνης – Α.Ο. Δωρίου 2-1 Παπαφλέσσας Χώρας – Ακρίτας Κορώνης 1-1 Π.Α.Ο. Καλού Νερού – Α.Ο. Μιλτιάδης 3-0 Αναγέννηση Παραλίας – Ηρακλής Καλαμάτας 0-2 
Η βαθμολογία 1. Α.Ο. Μεθώνης 40, 2. Π.Α.Ο. Καλού Νερού 40, 3. Ηρακλής Καλαμάτας 29 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages