ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ 5.000 ΕΥΡΏ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ 5.000 ΕΥΡΏ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ τρόπους που λειτουργούν ως παγίδες για ανυποψίαστα θύματα βρίσκουν επιτήδειοι που προσποιούμενοι δημόσιους λειτουργούς κατορθώνουν ορισμένες φορές κι ευτυχώς όχι πάντα να εξαπατήσουν κυρίως ηλικιωμένους. Ένα μήνα μετά το περιστατικό στην περιοχή κοντά στο γήπεδο Κυπαρισσίας που μας είχε αποκαλύψει αυτόπτης μάρτυρας ήρθε στην επιφάνεια ένα ακόμα περιστατικό. Σύμφωνα με την συνήθη πρακτική ένα ζευγάρι το οποίο φέρει ενδυμασία που παραπέμπει σε σοβαρό άτομο έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο σε σπίτι μιας ηλικιωμένης 70χρονης. 
ΜΕ πειθώ έπεισαν αρχικά την άτυχη γυναίκα ότι ήταν εφοριακοί υπάλληλοι κρατώντας ένα χαρτοφάκελλο και τελικά σε λίγη ώρα τις απέσπασαν περίπου 5.000 ευρώ σε μετρητά, θεωρώντας ότι θα τακτοποιηθούν οι οφειλές των παιδιών της στην Εφορία. Δεν αποκλείεται να παρακολουθούσαν την γυναίκα η οποία όταν αργότερα επικοινώνησε με κοντινό της πρόσωπο διαπίστωσε ότι ήταν ένα ακόμα θύμα απάτης αναλύοντας το συμβάν στην αστυνομία της Τριφυλίας, αλλά οι επιτήδειοι είχαν εξαφανιστεί αμέσως. 
Συνήθως οι δράστες χτυπούν τα...θύματά τους ξαφρίζοντας από μετρητά τις ημέρες απονομής της σύνταξης οπότε οφείλουν τα συγγενικά τους πρόσωπα να είναι πολύ προσεκτικά και να επικοινωνούν με τις αρχές αν διαπιστώσουν ύποπτη δραστηριότητα. ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages