Δήμος Τριφυλίας: νέα σχήματα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Δήμος Τριφυλίας: νέα σχήματα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Το όνομα γνωστού Κυπαρίσσιου πολίτη που έχει καταξιωμένο όνομα στην τοπική κοινωνία μαζί με ονόματα από το χώρο της αγοράς αλλά και γνωστού δημότη που ασχολείται με τα media έχοντας σπουδές στην επικοινωνία, ακούγεται έντονα για το δήμο Τριφυλίας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έχουν ήδη ξεκινήσει ήδη επαφές με πρόσωπα του προοδευτικού και φιλελεύθερου χώρου της περιοχής, προκειμένου να συγκροτηθεί δημοτικό ψηφοδέλτιο. 
Στην πρώτη περίπτωση σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται η συγκρότηση ενός ευρύτερου συνδυασμού ώστε να αποκτήσει συλλογική φωνή ο δημότης με πρόσωπα αναγνωρισμένα από την τοπική κοινωνία, τα οποία δεν έχουν όμως εκλεγεί ώστε να είναι δέσμιοι πολιτικών ή κομματικών τζακιών καθώς η σκέψη είναι να εκφράζονται όλες οι τάσεις στη Τριφυλία έξω από την ταυτότητα του καθενός.
Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
Στο δεύτερο σχήμα που ετοιμάζεται σύμφωνα με στέλεχος της αγοράς, που μπορεί να εκφραστεί μέσα από ενεργούς πολίτες όπως διατείνεται ο ίδιος είναι "η προτεραιότητα να απεγκλωβιστούν δυνάμεις της Τριφυλίας που μαστίζεται από την υπογεννητικότητα, την πληθυσμιακή καθίζηση και την απομόνωση σε σχέση με άλλες περιοχές της Μεσσηνίας".
Η δράση νέων προσώπων είναι δεδομένη καθώς εκτός από το πλούσιο βιογραφικό τους αποτελούν άνθρωποι της αγοράς, της κοινωνίας, της αλληλεγγύης με απώτερο στόχο να προχωρήσει η Τριφυλία που φέρεται να είναι εγκλωβισμένη χωρίς να αξιοποιεί τις παραγωγικές και υγιείς δυνάμεις του τόπου μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages