ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ σε όλα τα επίπεδα ήταν η ημερίδα ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας, από τον Εμπορικό σύλλογο προς τους εμπόρους και επιχειρηματίες της περιοχής, με σημείο αναφοράς τις αναπτυξιακές δυνατότητες που προωθούν τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ. Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπρόσωποι φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και πρώην μέλη της επιτροπής Διαβούλευσης ως κοινωνικοί εταίροι. 
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δημήτρης Τερζής προέβη στην ακόλουθη δήλωση μετά το πέρας της εκδήλωσης: "Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν την πρώτη μας προσπάθεια για ενημέρωση και βελτίωση μέσω της ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήσαμε στις 23 Ιανουαρίου ημέρα Τετάρτη στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας, με θέμα «Τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ». 
Με γεμίζει χαρά να βλέπω την μεγάλη ανταπόκριση σε τέτοιες προσπάθειες, παρ' όλα τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τους τελευταίους μήνες σαν επιχειρήσεις στην περιοχή. Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες εποικοδομητικές και ουσιαστικές συναντήσεις. Οφείλουμε να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της εποχής! Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages