ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΡΙΤΙΚΉ τόσο για τις διακοπές υδροδότησης χωρίς ειδοποίηση αλλά κυρίως το πολυετές αίτημα για αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης στην περιοχή, άσκησε ως ενεργός πολίτης το πρώην μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης κ. Κώστας Κάππος, εκτιμώντας ότι η Κυπαρισσία είναι πολύ πίσω από όλους τους υπόλοιπους Δήμους. Πιο αναλυτικά δήλωσε ότι "ακούμε πολλές διαμαρτυρίες για το θέμα της ύδρευσης από συμπολίτες μας, ως κάτοικος της πόλης εκτιμώ όπως όλοι ότι το νερό αποτελεί πρώτιστη ανάγκη για τον άνθρωπο, ήταν, είναι και θα είναι αγαθό" για να προσθέσει ότι "πολίτες και επισκέπτες βλέπουν ότι η μια τέτοια πανέμορφη πόλη όπως η Κυπαρισσία, να μην έχουν για 2 ημέρες νερό στα σπίτια μας οπότε γεννάται το ερώτημα γιατί δεν έχει;"
ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΤΟ ΑΊΤΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ 
Aπάντησε λέγοντας ότι "τόσα χρόνια δεν ενδιαφέρθηκαν όσοι έχουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους, εκείνοι που γυρνάνε σε οικίες για να γυρέψουν ψήφους προεκλογικά στις δημοτικές εκλογές, να αλλάξουν το δίκτυο υδροδότησης της πόλης, οπότε να απολογηθούν στον λαό της Κυπαρισσίας τι κινήσεις έχουν κάνει για την αλλαγή του δικτύου ύδρευσης που είναι με αμιαντοσωλήνες με πηγές από τις Βρύσες ως την πόλη, το οποίο είναι πεπαλαιωμένο με αποτέλεσμα να εμφανίζει βλάβες, όπως συνέβη στη περιοχή Μύλοι Κυπαρισσίας που έσπασε αγωγός, μπαλώθηκε και μετά από λίγο καιρό συμβαίνει το ίδιο". Αποκάλυψε ότι "από το 2010 και το 2012 που ήμουν στην Επιτροπή Διαβούλευσης ως κοινωνικός εταίρος, 2 φορές είχα αναφερθεί στο πρόβλημα της αντικατάστασης του δικτύου, φτάσαμε πλέον στο 2019 και η κατάσταση αντί να βελτιωθεί, δυστυχώς έχει χειροτερέψει οπότε καλό είναι να μας δώσουν απαντήσεις για αυτή την πολυετή αδιαφορία" οπότε καιρός είναι όλοι να αναλογιστούμε το μέλλον. ΓΙΑΝ. ΜΠ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. σας ενημερώνει ότι στις 26/1 μετά την έντονη βροχόπτωση, στη Δ.Ε. Κυπαρισσίας από εχθές σημειώθηκε μεγάλη βλάβη στο υδρογωγείο Κεφαλαρίου Βρυσών στο ύψος της περιοχής των Μύλων, όπου το ποτάμι παρέσυρε το εκεί υδρογωγείο, με αποτέλεσμα τη διακοπή της υδροδότησης στην Άνω Πόλη της Κυπαρισσίας.
Το συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. εργάζεται για την αποκατάσταση της βλάβης και έως το Μεσημέρι του Σαββάτου θα έχει ολοκληρωθεί.

Παρακαλούμε για την κατανόησή σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages