ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Το Σάββατο 12/01/2019 έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας στο Πρότυπο Ιατρικό Διαγνωστικό Εργαστήριο “ANALYSIS”, της Αλεξάνδρας Μαστρογιαννάκη-Μαρίνη, Ιατρού Μικροβιολόγου-Βιοπαθολόγου, Αμβροσίου Φραντζή 19 στην Κυπαρισσία, με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας, με την συμμετοχή των εργαζομένων του Εργαστηρίου και των παιδιών τους. Στην ομιλία της μεταξύ άλλων η κα Μαρίνη τόνισε ότι:
Ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση σας στην πρόσκληση μας, για την Τιμητική παρουσία σας στο Εργαστήριο μας και για τα λόγια αγάπης και ενθάρρυνσης που μας απευθύνατε.
 Αγαπητοί μου συνεργάτες, αγαπητά μου παιδιά, Όλοι μαζί αποχαιρετήσαμε το 2018, μια ακόμα χρονιά που διανύσαμε μαζί, μια χρονιά με πολλές δυσκολίες αλλά και πολλές συγκινήσεις, μια χρονιά έργων και πεπραγμένων, τα οποία ζήσαμε και ζούμε όλοι μαζί. Μια χρονιά που μας έφερε ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας, στην υλοποίηση του οράματος μας να είναι το Εργαστήριο μας ΠΡΟΤΥΠΟ Παροχής Υπηρεσιών Υγείας Π.Φ.Υ. στην ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Όλοι μαζί συνεχίζουμε να ζούμε σε αυτή την πανέμορφη, μυθική, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να υπερβαίνουμε τις δυνάμεις μας και να καταφέρνουμε ακόμα περισσότερα..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages