ΝΕΕΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΝΕΕΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΤΗΝ εκτίμηση ότι "με σκληρή κ επίμονη δουλειά και με αντίπαλο την αφάνταστη γραφειοκρατία προχωράμε στην υλοποίηση σημαντικών έργων στο Δήμο Τριφυλίας" έκανε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας με αφορμή τις νέες εγκρίσεις πρακτικών από διάφορους διαγωνισμούς και δημοπρασίες που πέρασαν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας, όπως η προμήθεια μηχανημάτων έργου, η προμήθεια εξοπλισμού παιδικών χαρών, η ανακαίνιση του κτηρίου Κοκκώνη στους Γαργαλιάνους καθώς στην συνεδρίαση ήταν παρών ο ίδιος ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας.
ΤΙ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πιο αναλυτικά έγινε η επικύρωση του Πρακτικού ΙΙ της ανοικτής ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας άνω των ορίων «Προμήθεια Μηχανημάτων Έργου & Συνοδευτικού Εξοπλισμού» που αφορά την ηλεκτρονική αποσφράγιση του (υπο)φακέλου «Οικονομική Προσφορά», όπου βρέθηκε προσωρινός ανάδοχος. Επίσης επικυρώθηκε το Πρακτικό Ι του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Ανακαίνιση Δημοτικού Κτιρίου Αθ. Κοκκώνη» που αφορά την ηλεκτρονική αποσφράγιση των (υπο)φακέλων «Δικαιολογητικά Συμμετοχής» & «Οικονομική Προσφορά».
 Στην συνεδρίαση ψηφίστηκε το Πρακτικό Ι της ανοικτής ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας άνω των ορίων «Προμήθεια & Τοποθέτηση Εξοπλισμού για την Αναβάθμιση Παιδικών Χαρών του Δήμου Τριφυλίας» που αφορούσε την ηλεκτρονική αποσφράγιση του (υπο)φακέλου «Δικαιολογητικά Συμμετοχής Τεχνική Προσφορά», όπου υπήρξε ενδιαφέρον από 5 εταιρείες, ενώ εγκρίθηκε το Πρακτικό ΙΙΙ ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Βελτίωση Προαυλίου χώρου 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων & Επισκευή Κτιρίου». Γ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages