ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρών δίνει τις τελευταίες ώρες η Κυπαρισσία για την μεγάλη εκδήλωση στο Σύνταγμα υπέρ της Μακεδονίας μας, αν αναλογιστεί κανείς ότι παρών δηλώνει μόνο η Κυπαρισσία παρά το γεγονός ότι η Τριφυλία έχει ένα μεγάλο ήρωα Μακεδονομάχο από τους Γαργαλιάνους, τον Τέλλο Άγρα, που τιμάται κάθε χρόνο, καθώς έχουμε βρεθεί και σε εκδηλώσεις πριν την αποτίμηση φόρου τιμής στην Έδεσσα.
Ένα λεωφορείο με την συνοδεία πολιτών με το Ι.Χ. τους θα αναχωρήσει την Κυριακή από την Κυπαρισσία με προορισμό το συλλαλητήριο στην Αθήνα, κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, που τις επόμενες μέρες θα τεθεί προς κύρωση στη βουλή.  
Την Οργάνωση, συντονισμό, κινητοποίηση έχει αναλάβει ο Κανελλόπουλος Ζαχαρίας καθηγητής, Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας, ο Βασίλειος Σαρλάς αστυνομικός ε.α., μαζί με πολίτες και αρωγούς της εκδήλωσης. Η αναχώρηση θα γίνει από την πλατεία του ΟΣΕ Κυπαρισσίας.  Πάντα τέτοια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages