ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν το βράδυ της Κυριακής από την συνεχή βροχόπτωση σε θερμοκήπια και καρπουζοχώραφα της περιοχής των Φιλιατρών, με έντονα τα σημάδια σε Αγία Κυριακή, Βουλέρια και Λιμενάρι.
Αγανακτισμένοι είναι οι παραγωγοί με την αδιαφορία των υπευθύνων και με κοινό παρανομαστή το μη καθαρισμό της Περιφερειακής τάφρου, από όπου ξεχείλησαν μεγάλες ποσότητες νερού που δεν έβρισκαν άλλο τρόπο διαφυγής.
Θερμοκήπιο στην Αγία Κυριακή θύμιζε λίμνη, με τον παραγωγό να βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς μόλις εχθές είχε φυτευθεί με αγγούρι.
Στο Λιμενάρι ο παραγωγός Άγγελος Κοροβίλας είδε τα χωράφια του να χάνονται, λίγες ημέρες πριν την φύτευση του καρπουζιού.
«Οι παραγωγοί της γύρω περιοχής έχουμε ζητήσει από τις 14-6-2017 με έγγραφό μας να καθαριστεί η τάφρος», όπως είπε στο filiatranet, «ώστε να αποφύγουμε τέτοια φαινόμενα, όμως η αδιαφορία των υπευθύνων είχε αυτά τα αποτελέσματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό στην περιοχή και η απάντηση που πήραμε ήταν ότι είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages