ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ 2-0. Τελευταία ήττα την σεζόν - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ 2-0. Τελευταία ήττα την σεζόν

Με το καλύτερο τρόπο ο Παπαφλέσσας Χώρας έκλεισε την φετινή χρονιά, επικρατώντας με 2-0 του ΠΑΟ Καλού Νερού, όπου τον υποχρέωσε στην 2η ήττα του στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ στην αρχή και στο τέλος του αγώνα. Στο 6′ ο Αναστασόπουλος έκανε το 1- 0 και στο 85′ ο Γκιεβόρι το τελικό 2-0. Μάλιστα, θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα αλλά ο Κώστας Δημόπουλος είχε χαμένο πέναλτι. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσουλάκος, με βοηθούς τους Ρηγόπουλο και Βανικιώτη. 
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Μίντζηρας, Θ. Τσόπελας, Κωνσταντόπουλος, Κυριακόπουλος, Αναστασόπουλος, Γκεβόρι, Ζόμπολος, Φ. Δημόπουλος (90′ Τσαναλίας), Α. Τσόπελας (90′ Κακριδώνης), Κ. Δημόπουλος (66′ Μαθιόπουλος), Ρουσσόπουλος. 
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Σταυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μουζής, Π. Λαμπρόπουλος (46′ Μιχαλακόπουλος), Κορμπής (46′ Πλάκας), Σιγέρη, Κυριακούλης, Παναγούλιας, Λ. Διονυσόπουλος (46′ Ανδρεόπουλος), Δεμπεγιώτης, Δ. Διονυσόπουλος (46′ Κώτσος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages