ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

ΤΗΝ παρουσίαση του συνδυασμού του πραγματοποίησε στους Γαργαλιάνους ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Τριφυλίας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Στάθης Ανδρινόπουλος, παρουσία πολυπληθούς ακροατηρίου. 
Μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρινόπουλος στην ομιλία του τόνισε ότι "Είμαστε δημότες και ενεργοί πολίτες της Τριφυλίας που ενώσαμε tis δυνάμεις μας, δημιουργώντας μια υγιή αυτοδιοικητική ομάδα χωρίς κρυφά ή φανερά κομματικά χρίσματα, χωρίς δακτυλίδια διαδοχής, χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Αν και έχουμε διαφορετικές διαδρομές, μας συνδέει και μας ενώνει η αγάπη μας για την Τριφυλία, τον τόπο που γεννηθήκαμε και ζούμε και η αγανάκτηση για το κομματικό-συγκεντρωτικό και προσωποπαγές μοντέλο αυτοδιοίκησης, που κυριαρχεί δυστυχώς μέχρι σήμερα και θέλει τους ανθρώπους της  τοπικής αυτοδιοίκησης, εντολοδόχους των κομμάτων.
Είμαστε μια Δημοτική παράταξη, στην οποία ρόλο και λόγο στη λήψη των αποφάσεων έχουν, όχι μόνο ο επικεφαλής, όχι μόνο τα μέλη και στελέχη, αλλά και ο απλός πολίτης, γι’ αυτό και τον θέλουμε ενεργό, να έχει άποψη τεκμηριωμένη για ότι συμβαίνει στον τόπο.
Είμαστε υπέρ μιας ανοικτής διαβούλευσης, αλλά και της αποφασιστικής λήψης αποφάσεων μακριά από μικροσυμφέροντα, που θα βλάπτουν το συμφέρον της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας.
Για το συμφέρον του τόπου δε θα διστάσουμε να συνεργαστούμε με όποιον πολιτικό, τοπικό, επιχειρηματικό και εργατικό παράγοντα και κάθε κοινωνικό, πολιτικό και επαγγελματικό φορέα, επιθυμεί την ανάπτυξη της Τριφυλίας με μοναδικό όρο τη διαφάνεια, χωρίς δεσμεύσει και δουλείες."
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
Μέχρι σήμερα έχουν ανακοινωθεί οι εξής υποψήφιοι από τον συνδυασμό του κ. Ανδρινόπουλου: 
Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων:
Αναζίκος Νικόλαος, ελεύθερος επαγγελματίας, Αντωνόπουλος Δημήτριος, πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Βάλτας, Καμπύλη – Ανδρινοπούλου Μαγδαληνή, πρώην αντιδήμαρχος δήμου Γαργαλιάνων, Κουνάβης Πολυχρόνης, υπάλληλος Δασαρχείου, Παναγόπουλος Άκης, ιδιωτικός υπάλληλος, Πανταζοπούλου – Βενετσανάκου Καίτη, καθηγήτρια Αγγλικών, Σκιαδάς Γιώργος, υπάλληλος ΔΕΗ, Χρονόπουλος Δημήτρης, απόστρατος αξιωματικός Στρατού, Χούλιας Ρήγας, πρώην διευθυντής καταστημάτων ALPHA BANK νομού Μεσσηνίας.
Γεωργία Σπυρόγιαννη – Ντεμερούκα, πολύτεκνη μητέρα και μέλος του ΔΣ του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων και τον κ. Διονύσιο Κωνσταντόπουλο, ελεύθερο επαγγελματία και πρώην πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων.

ΔΕ Αυλώνα:
Γαλάνης Σωτήριος, αγρότης 
Γεωργακάς Μενέλαος, αγρότης
Λιακάκης Νικόλαος, επιχειρηματίας
Μιχαλόπουλος Μίμης, επιχειρηματίας

ΔΕ Αετού
Κουτρουμπής Αλέξανδρος επιχειρηματία-ξυλουργικές εργασίες και κατασκευές, δημοτικό σύμβουλο Τριφυλίας περιόδου 2014-2019, 
Γιαννόπουλος Θεόδωρος υπάλληλο της Ένωσης Μεσσηνίας, 
Τασιόπουλος Δημήτριος αγρότη 

ΔΕ Φιλιατρών 
Καλογερόπουλος Σωτήριος επιχειρηματία- χωματουργικές εργασίες και μεταφορές.

ΔΕ Κυπαρισσίας
Παπανικολάου Ιωάννης, απόστρατο αξιωματικό με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πληροφορική και Διοίκηση Επιχειρήσεων 
Βλάμη Χριστίνα καθηγήτρια θεατρικών σπουδών, απόφοιτη από το  τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Οι υπόλοιποι θα ανακοινωθούν στην παρουσίαση του συνδυασμού στις 30/4/2019 σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στους Γαργαλιάνους. ΓΙΑΝ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages