ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ επιστολή τόσο στον κ. Δήμαρχο Τριφυλίας, τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τους Δημοτικούς Συμβούλους έστειλε ο Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας για το κυκλοφοριακό φόρτο της πόλης κάνοντας εύστοχες επισημάνεις. Αναφέρει πιο αναλυτικά: "Θα ήθελα να σας αναφέρω τα πολλαπλά παράπονα δημοτών, μελών μας καθώς και επισκεπτών της πόλεως μας στα όποια γίνομαι καθημερινά δέκτης, όσον αφορά την εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης (Αύγουστος 2018) και την τοποθέτηση των σημάτων κυκλοφορίας. 
    Επί καθημερινής βάσης παρατηρείται «κυκλοφοριακό χάος» σε πολλούς κεντρικούς δρόμους της Κυπαρισσίας όπως η οδός Πονηροπούλου, η  Ελευθέριου Βενιζέλου, η 25ης Μάρτιου (πιάτσα ταξί) κ.ο.κ. Παρατηρείται έντονα με την εφαρμογή του νέου κυκλοφοριακού η συσσώρευση του όγκου των αυτοκίνητων από τους περιμετρικούς δρόμους εντός πόλεως στους κεντρικούς. Όλα τα προηγούμενα που αναφέρονται ενδεικτικά  σε συνδυασμό με την μείωση των οδικών εισόδων, την έλλειψη θέσεων και χώρων στάθμευσης καθιστούν την πόλη μας και την κεντρική μας αγορά μη προσβάσιμη!
Ενόψει της Εορταστικής Περιόδου του Πάσχα αλλά και της Καλοκαιρινής Περιόδου και της αυξημένης κίνησης που αναμένουμε, παρακαλώ για την άμεση επανεξέταση του κυκλοφοριακού και την λήψη άμεσων μέτρων για την επιστροφή στην ομαλότητα!

Υ.Γ. Επισυνάπτονται φωτογραφίες από σημερινή ημέρα όπου νταλίκα αφού προκάλεσε κυκλοφοριακό έμφραγμα στην συμβολή των οδών Πονηροπούλου & Αλεξοπούλου, αναγκάστηκε να εισέρθει αντίθετα εντός μονόδρομου , ένα συνηθισμένο φαινόμενο που παρατηρείται στο σύνολο των κεντρικών αρτηριών της πόλεως μας, όπου εντελή δεν τηρούνται σε κανένα σημείο οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και παρατηρείται ιδίως κατά της πρωινές ώρες αιχμής πλήρη αναρχία στο σύνολο της πόλης !!"  ΓΙΑΝ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages