Πρωταθλητές στην ομιλία στο τηλέφωνο ενώ οδηγούν οι Ελληνες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Πρωταθλητές στην ομιλία στο τηλέφωνο ενώ οδηγούν οι Ελληνες

Τα αποτελέσματα μεγάλης πανευρωπαϊκής έρευνας για την οδηγική συμπεριφορά των οδηγών στην Ευρώπη παρουσιάζει το ίδρυμα VINCI Autoroutes στη Γαλλία. Η έρευνα στην οποία συμμετείχαν 12.418 άτομα από 11 ευρωπαϊκές χώρες, δείχνει πως παρά το γεγονός πως αναγνωρίζουμε τις λανθασμένες συμπεριφορές στην οδήγηση, τείνουμε να υπερεκτιμούμε τις ικανότητές μας. Επιπλέον, από το βαρόμετρο αυτό για το 2019, προκύπτει πως η επιθετική συμπεριφορά των Ευρωπαίων στο τιμόνι, που μπορεί να φτάνει ως και την σωματική βία, αυξάνει χρόνο με το χρόνο. 
 Πρωταθλητές στην ομιλία στο τηλέφωνο ενώ οδηγούν οι Ελληνες 
Πρωταθλητές στο τηλέφωνο την ώρα που οδηγούν είναι οι Έλληνες, που μαζί με τους Ιταλούς χρησιμοποιούν καθημερινά bluetooth ενώ οδηγούν σε ποσοστό 60%. Ο ευρωπαϊκός μέσος όρος στο συγκεκριμένο ερώτημα είναι 49%. Πρωτιά όμως στο ζήτημα της συνομιλίας στο τηλέφωνο έχει η Ελλάδα και στους οδηγούς που χρησιμοποιούν ακουστικά ή hands free ενώ οδηγούν, καθώς 54% των οδηγών στη χώρα μας παραδέχεται πως τα χρησιμοποιεί τακτικά, σε αντίθεση με την Ευρώπη όπου το ποσοστό πέφτει στο 33%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages