ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ 2-3 - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ 2-3

Ο Ηρακλής Κυπαρισσίας επιζητούσε πάση θυσία την νίκη, διατηρώντας ελπίδες για άνοδο στην Α’ Τοπική, αλλά τελικά η Μεθώνη τερμάτισε και πήρε το διπλό στην Κυπαρισσία με σκορ 3-2. Με σκόρερ τους Βασίλη Κοσυφολόφου Καραγλάνης, Σούλι αλλά και ο Βλαχογιάννης έδειξαν το ταλέντο τους, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έφθασαν στην πηγή, αλλά δεν ήπιαν νερό, όμως σίγουρα την νέα χρονιά θα έχουν και πάλι πρωταγωνιστικούς στόχους. 
Μόλις στο 1′ ο Καραγλάνης άνοιξε το σκόρ με το 0-1 για την ομάδα του. Στο 18′ ο Μπαλτζής ισοφάρισε σε 1-1 για τον τοπικό Ηρακλή. Στο 35′ ο Καραγλάνης και πάλι έδωσε το προβάδισμα στον ΑΟΜ για το 1-2. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους η ομάδα του Κώστα Δεσποτόπουλου είχε χαμένο πέναλτι που απέκρουσε ο Βλαχογιάννης. Στο 73′ ο Γιάννης ισοφάρισε σε 2-2, αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Σούλι ολοκλήρωσε την νίκη για το τελικό 2-3. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Παναγιωτόπουλο. 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Λινάρδος, Καραχάλιος (46′ Πλέσσα), Τζαβάλας, Κίτο, Μπαλτζής, Ζάγουρας, Μανδραπήλιας (83′ Λυγκούνος), Ντέρκα, Σταματόπουλος (75′ Γεωργακόπουλος), Γιάννης, Γκίνο. 
 ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ: Βλαχογιάννης, Σούλι, Παπανικολόπουλος, Τρυφωνόπουλος, Ηλιόπουλος, Καραγλάνης (50′ Σαμπάνι), Σταματελόπουλος (80′ Ι. Τσατάς), Παπαδημητρίου (68′ Τριανταφυλλάκης), Κότι, Τσατάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages