ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ

Μετά το Πάσχα θα υπογραφούν, όπως προανήγγειλε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης, οι υπόλοιπες τρεις συμβάσεις για την κατασκευή του άξονα Πάτρας-Πύργου που έχουν περάσει από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ολοκληρώνοντας έτσι τη συμβασιοποίηση των 7 από τις συνολικά 8 εργολαβίες του έργου. Στην αναμονή βρίσκονται οι δύο εργολαβίες των τμημάτων Δουναίικα – Πύργος και Βάρδα – Κυλλήνη με ανάδοχο την Τοξότης – Ομάδα Κατασκευών του ομίλου Καλογρίτσα για τις οποίες θα πρέπει να προσκομιστούν οι εγγυητικές επιστολές καλής εκτέλεσης.
 Επίσης, η εργολαβία για το Αμαλιάδα – Δουναίικα, που πέρασε από τη Βουλή μόλις την περασμένη εβδομάδα, με τελικό ανάδοχο την INTRAKAT. 
 Το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, ο κ. Σπίρτζης συνοδεία κλιμακίου μηχανικών επισκέφθηκε δυο σημεία όπου στήνονται τα εργοτάξια της GDInfrastrutture στις περιοχές του Αλισσού και της Βάρδας. Για μια σημαντική ημέρα για τη Δυτική Ελλάδα, έκανε λόγο ο Υπουργός, ο οποίος νωρίτερα παρέστη στην παράδοση σε κυκλοφορία του τμήματος Άκτιο – Βόνιτσα, μήκους 15 χιλιομέτρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages